Λαϊφης: "Στην ΑΝΟΡΘΩΣΗ μέχρι το 2018"


Παίκτης της Ανόρθωσης μέχρι το 2018 θα είναι ο Κωνσταντίνος Λαΐφης, ο οποίος συμφώνησε σε όλα την ομάδα της Αμμοχώστου και θα βάλει την υπογραφή του σε τριετές συμβόλαιο. Ο Κύπριος μεσοαμυντικός, μίλησε στο «Goal» για την πορεία της ομάδας, τις εμφανίσεις του και το νέο του συμβόλαιο.

Κωνσταντίνε, πώς βλέπεις τη φετινή Ανόρθωση;

«Γίνεται μια νέα αρχή στην Ανόρθωση. Ξέραμε ότι θα είναι δύσκολη η χρονιά φέτος. Έχουμε ένα πολύ καλό σύνολο. Προσπαθούμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και να χτίσουμε από την άμυνα, αλλά υστερούμε όταν αμυνόμαστε. Θέλουμε δουλειά. Όταν είμαστε στην επίθεση οι επιστροφές μας δεν είναι πολύ καλές. Πρέπει να το διορθώσουμε. Θέλουμε παραπάνω χρόνο. Κάποιοι παίκτες ήρθαν προς το τέλος χωρίς προετοιμασία. Είχαμε και δύσκολο πρόγραμμα, με πιο έτοιμες ομάδες. Τώρα που έχουμε διακοπή θα δουλέψουμε και πιστεύω ότι θα είμαστε πιο έτοιμοι».

Πώς νιώθεις φέτος; Έχεις πάρει τις ευκαιρίες σου.

«Είναι πολύ ευχαριστημένος φέτος. Γενικά το κλίμα στην ομάδα είναι πολύ καλό. Στην προπόνηση όλοι κάνουν καλά τη δουλειά τους και είμαστε σοβαροί, ξέρουμε τι θέλουμε και περιμένουμε τα αποτελέσματα».

Παίζεις στον χώρο του κέντρου τώρα. Κάτι καινούργιο για σένα. Πώς νιώθεις;

«Μου αρέσει η θέση στον χώρο του κέντρου, αν και είναι πρωτόγνωρη για μένα. Και στόπερ μου αρέσει, αλλά περισσότερο στο κέντρο. Όπου με βάλει ο προπονητής και ό,τι μου ζητήσει, θα δίνω τον καλύτερο μου εαυτό».

Πώς νιώθεις που 40 μέρες και δεν θα έχει το δικαίωμα να παίξεις;

«Προσπαθώ να είμαι ήρεμος αλλά θέλω πολύ να παίξω. Μπαίνουν στο γήπεδο οι συμπαίκτες μου και εγώ πάω στην κερκίδα. Περίεργο συναίσθημα».

Νιώθεις πικραμένος από την αποβολή σου κόντρα στον ΑΠΟΕΛ;

«Πιστεύω η συν μία αγωνιστική δεν χρειαζόταν. Άντε να κάτσεις δυο αγωνιστικές. Αν έκανα κάτι ακραίο ή αντιαθλητικό, το καταλαβαίνω».

Υπάρχει κάτι που σε εντυπωσιάζει από τη φετινή Ανόρθωση;

«Ο τρόπος που προσπαθούμε να αναπτυχθούμε. Έχουμε καλό passing game. Θέλεις να παίζεις ποδόσφαιρο με αυτή την ομάδα. Ξέρουμε να κρατήσουμε την μπάλα, να την κυκλοφορήσουμε αλλά υστερούμε στην τελική προσπάθεια».

Οδεύεις ολοταχώς προς ανανέωση. Πού βρίσκεται η διαδικασία;

«Είμαστε προς το τέλος. Αν όλα πάνε καλά θα ανανεώσω με την Ανόρθωση. Πιθανόν εντός των ημερών».

Μιλάμε για τριετές κλειστό συμβόλαιο έτσι;

«Ναι, τριετές».

Κερδίζεις με το σπαθί σου ένα μακροχρόνιο συμβόλαιο. Οι απαιτήσεις όμως του κόσμου είναι πλέον πολύ πιο μεγάλες προς το πρόσωπό σου. Σε αγχώνει αυτό;

«Σίγουρα με αγχώνει, αλλά πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά. Αν θέλει κι ο Θεός θα καθιερωθώ στην Ανόρθωση. Αυτός είναι ο στόχος μου. Κι αν με αγαπήσει και ο κόσμος θα προσφέρω πολλά στην ομάδα».

Ένα μήνυμα που θέλεις να στείλεις στους φιλάθλους της Ανόρθωσης;

«Να μην απογοητεύονται. Ξέρουν ότι είναι δύσκολη η φετινή χρονιά. Να μας δώσουν χρόνο, να είναι δίπλα μας, να μας στηρίξουν και θα έρθουν και τα αποτελέσματα».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια