Καμίνσκι: “Η Ανόρθωση είναι η καλύτερη ομάδα της χώρας”


Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην πατρίδα του και δημοσιεύετε στο balla.com.cy, ο τερματοφύλακας της ομάδας μας Τόμας Καμίνσκι μιλά για την επιλογή του να υπογράψει στην Άντερλεχτ, γιατί ένιωθε σαν νεκρός, και για την Ανόρθωση.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στη συνέντευξη του:

«Μαθαίνω περισσότερα γιατί τώρα παίρνω χρόνο συμμετοχής. Στην Άντερλεχτ έχασα την αυτοπεποίθησή μου. Ήμουνα από τις 8 το πρωί στην προπόνηση, ένιωθα σαν νεκρός, ήμουνα πάντα στον πάγκο. Όταν δεν είσαι βασικός είναι λογικό πως ο κόσμος σε αμφισβητεί».

Για την επιλογή του να υπογράψει στην Άντερλεχτ:

«Υπέγραψα στην Anderlecht γιατί υπήρχε ένα πλάνο, αλλά και καλά λεφτά. Αυτό έπρεπε να κάνω τον πρώτο χρόνο. Έβλεπαν σε μένα το μελλοντικό νούμερο ένα της ομάδας, αλλά δεν μπορούσαν να περιμένουν και να κάνουν υπομονή για πέντε χρόνια. Μίλησα επίσης σε κάποιες συνεντεύξεις για τις φιλοδοξίες μου, και σε μερικούς αυτό δεν άρεσε καθόλου».

Για τον Proto:

«’Ήταν μία…μονομαχία. Άκουσε τι είπα και του έδωσα το δικαίωμα να δώσει τη δική του απάντηση σε μία άλλη συνέντευξη».

Για την Ανόρθωση:

«Ερχόμενος στην Ανόρθωση δεν έκανε βήμα προς τα πίσω. Οι προπονήσεις εδώ είναι δύσκολες αλλά η Ανόρθωση είναι η καλύτερη ομάδα της χώρας. Στην Κύπρο δουλεύουν μέρα νύχτα μαζί μου και μαθαίνω πολλά εδώ».


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια