Μήτρου: "Χρειάζεται και η ρέντα και η τύχη στο ποδόσφαιρο"


Απογοήτευση υπάρχει στην Ανόρθωση για την βαριά ήττα από την ΑΕΛ. Ο ε.τ. της βαρωσιώτικης ομάδας Μαρίνος Μήτρου, έκανε δηλώσεις στον Super ΣΠΟΡ FM. Είπε αρχικά για το χθεσινό παιγνίδι:


«Αδικήσαμε τους εαυτούς μας. Το να δεχόμαστε 4 γκολ είναι πολύ βαριά η ήττα, η διαφορά δυναμικότητας δεν είναι τόσο μεγάλη για τις δυο ομάδες στον αγωνιστικό χώρο. Η ΑΕΛ ήταν πολύ αποτελεσματική σε αντίθεση με εμάς, που φτιάξαμε ευκαιρίες αλλά σκόραρε μόνο μια φορά…»

Για αμυντική συμπεριφορά:

«Ο απολογισμός είναι κακός μέχρι τώρα. Γνωρίζαμε ότι θα είναι μια πολύ δύσκολη χρονιά. Σε κάποια παιγνίδια δικαιούμασταν τουλάχιστον την ισοπαλία, αλλά χάσαμε. Δυστυχώς έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Έρχεται η διακοπή σε ένα καλό σημείο. Θέλουμε να την εκμεταλλευτούμε με θετικό τρόπο, να δουλέψουμε για να βελτιώσουμε όλες τις αδυναμίες και όχι να μεμψιμοιρούμε… »

Μπορεί να βελτιωθεί και να σταθεροποιήσει την απόδοση της η ομάδα;

«Προσβλέπουμε σε βελτίωση της ομάδας. Κτίζουμε μια νέα ομάδα, δεχόμαστε εύκολα γκολ κι αυτό προβληματίζει, περιμένουμε ότι οι παίκτες θα μπορέσουν να εμπεδώσουν τον τρόπο παιγνιδιού που θέλει ο προπονητής. Χρειάζεται και η ρέντα και η τύχη στο ποδόσφαιρο και ίσως περισσότερη αυτοπεποίθηση. Είμαστε βέβαιοι ότι θα δούμε καλύτερη εικόνα της ομάδας και να έχουμε ουσία».


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια