ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ: Άρχισε προετοιμασία η Εθνική Ανδρών (δύο αλλαγές στην κλήση)


Με πρωινή προπόνηση στο ΓΣΠ, άρχισε σήμερα το πρωί την προετοιμασία της η Εθνική μας ομάδα των Ανδρών για τον αγώνα με το Ισραήλ.


Από τη σημερινή προπόνηση απουσίαζαν οι διεθνείς του ΑΠΟΕΛ και του Απόλλωνα λόγω υποχρεώσεων με τις ομάδες τους καθώς και οι Λαμπάν, Τζούνιορ και Χριστοφή που έρχονται στην Κύπρο αργότερα σήμερα.

Αποκλείστηκε από την αποστολή ο Νέστορας Μυτίδης λόγω μυικού τραυματισμού καθώς και ο Γιώργος Βασιλείου επίσης  λόγω τραυματισμού.

Στη θέση τους κλήθηκαν ο Γιώργος Κολοκούδιας και ο Πιέρος Σωτηρίου. Και οι δυο θα είναι παρόντες στην αυριανή προπόνηση.

Ο αγώνας με το Ισραήλ θα γίνει την ερχόμενη Παρασκευή στις 21:45 στο ΓΣΠ και  αποκτά μεγάλη σημασία για την Εθνική μας αφού μετά τη νίκη της πρεμιέρας στη Βοσνία, στόχος είναι η αύξηση της βαθμολογικής συγκομιδής.

Ο αγώνας της Παρασκευής θα είναι ο πρώτος για το Ισραήλ στη διοργάνωση αφού η αναμέτρηση του με το Βέλγιο στην πρώτη αγωνιστική αναβλήθηκε για τις 31 Μαρτίου.

Μετά τις σημερινές αλλαγές, στην κλήση του Ομοσπονδιακού μας τεχνικού Πάμπου Χριστοδούλου βρίσκονται οι ακόλουθοι ποδοσφαιριστές:

Αγία Νάπα: Γιώργος Αρέστη, Γιώργος Κολοκούδιας

ΑΕΛ: Βαλεντίνος Σιέλης, Μάριος Νικολάου

ΑΠΟΕΛ: Γιώργος Εφραίμ, Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης, Κωστάκης Αρτυματάς, Μάριος Αντωνιάδης, Νεκτάριος Αλεξάνδρου, Στάθης Αλωνεύτης, Τάσος Κίσσας, Πιέρος Σωτηρίου
    
Απόλλων: Αγγελής Αγγελή, Γιώργος Μερκής, Μάριος Στυλιανού

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Ανδρέας Μακρής

Εθνικός Άχνας: Γιώργος Λοΐζου

Ομόνοια: Αντώνης Γιωργαλλίδης,Χάρης Κυριάκου

AFC ASTRA GIURGIU: Βίνσεντ Λαμπάν

 FC METALLURG DONETSK: Κωνσταντίνος Μακρίδης

 FC SION: Δημήτρης Χριστοφή

 LEGIA WARSZAWAS.A: Ντόσσα Τζούνιορ


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια