Σε στάση αναμονής...



Στάση αναμονής στην περίπτωση του Γκάμπριελ (αριστερά) τηρεί η Ανόρθωση. Ο Βραζιλιάνος δεξιός μπακ είναι δεσμευμένος με συμβόλαιο με τη Ζιλ Βιθέντε, η οποία όμως έχει φέτος υποβιβαστεί, με τον παίκτη να προσπαθεί να μείνει ελεύθερος.

Από πλευράς «Κυρίας» υπάρχει αισιοδοξία πως στις επόμενες μέρες το θέμα θα τελειώσει θετικά και ο παίκτης θα ντυθεί στα κυανόλευκα.

Από εκεί και πέρα, οι Αμμοχωστιανοί «τρέχουν» να καλύψουν και τα υπόλοιπα κενά στο ρόστερ. Στόχος είναι να συμπληρωθεί κατά μεγάλο ποσοστό ο βασικός κορμός, προτού αναχωρήσει η ομάδα για την Πολωνία και το προπονητικό κέντρο Οπαλένιτσα, όπου και θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της. Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση, η Ανόρθωση θέλει να πάρει έναν δεξιό μπακ, έναν εξτρέμ, έναν στόπερ κι έναν επιτελικό μέσο.

Παράλληλα ο σύλλογος της Αμμοχώστου προσπαθεί να απαλλαχθεί από το συμβόλαιο του Γκονζάλο Γκαρσία και του Μάθιου Βαλβέρδε. Ο πρώτος προπονείται εδώ και λίγες μέρες με την ολλανδική Χέρακλες, κατόπιν άδειας που εξασφάλισε από τον σύλλογο, ενώ ο Γάλλος πορτιέρο έμεινε στη Λάρνακα όπου και προπονείται ατομικά.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια