Κουτσοκούμνης: " Όσοι ήταν εναντίον να είναι σίγουροι..."



Ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης ήταν φιλοξενούμενος στην εκπομπή «Μέρα Μεσημέρι» στον ΑΝΤ1.

Διαβάστε τι είπε ο κύριος Κουτσοκούμνης, που επανεκλέγεται στην προεδρία της ΚΟΠ, αφού δεν έχει ανθυποψήφιο:

«Ο κύριος Μανώλη έκανε μια μεγάλη προσπάθεια να βρει συμπαραστάτες. Χαιρετώ την δήλωση του κύριου Μανώλη. Ήταν άξιος ανθυποψήφιος στις υποψηφιότητες. Του εύχομαι κάθε καλό».

«Ήταν μια εξαιρετικά δύσκολη χρόνια για το ποδόσφαιρο και για εμένα. Για 6-7 μήνες ήμασταν από διερεύνηση. Διάφορες φήμες και κουβέντες έκαναν την εμφάνιση τους, μπήκαμε στο μάτι του κυκλώνα. Αισθάνομαι δικαιωμένος. Βγήκε καθαρή η ΚΟΠ. Γενικότερα βγήκε καθαρό το ποδόσφαιρο. Νιώθω αυτή την δικαίωση, όταν μετά τα όσα περάσαμε, με υποστήριξαν τόσα σωματεία».

«Λυπούμε που βλέπουν κάποια αρνητικά μερικοί. Μειώνουν ανθρώπους και προσωπικότητες στο χώρο. Η ειλικρίνεια που αντιμετωπίζουμε το ποδόσφαιρο και η αγάπη, φαίνεται. Πιστεύω ότι αρκετά αυτά που λένε, απόσυρση της εμπιστοσύνης και βέλη προς την ΚΟΠ, είναι λόγω πικρίας».

«Στο ποδόσφαιρο με την έκρηξη των ΜΜΕ, υπάρχει η πραγματικότητα και η προπαγάνδα. Αυτή προέρχεται και από τους ίδιους τους παράγοντες του ποδοσφαίρου για να εξυπηρετηθούν προσωπικές τους επιδιώξεις. Πρέπει επιτέλους όλοι μαζί να αγαπήσουμε το ποδόσφαιρο. Δεν γίνεται πρόεδρος σωματείου να παίρνει τηλέφωνο τους δημοσιογράφους και να τους λέει γράψετε για την διαιτησία. Και οι δημοσιογράφοι να ανταποκρίνονται. Εμείς οι ίδιοι αυτοκαταστρέφονται αυτό που υπηρετούμε. Σε ένα τραπέζι να πούμε πολλές αλήθειες».

«Υπάρχει μια προπαγάνδα εναντίων του ποδοσφαίρου. Την βλέπω, την ακούω, την αισθάνομαι. Αυτή η προπαγάνδα γίνεται με τον τρόπο που γίνεται και υπάρχει η ανοχή των παραγόντων, θα πρέπει να αλλάξουμε κάποια πράγματα».

«Είναι δύσκολο να αξιολογήσω το έργο μου. Η αξιολόγηση γίνεται από τους ίδιους τους παράγοντες και οι οποίοι επιλέγουν να με διαλέγουν. Για τα επιτεύγματα, είναι αυτό με τους Τουρκοκύπριους, για τα κριτήρια της UEFA, την είσοδο στην Ευρωπαϊκή Ένωση».

«Μας πήραν τους Η.Υ και τους ψάχνανε για οκτώ μήνες. Δεν βρήκαν τίποτα».

«Οι προτεραιότητες δεν είναι δουλειά ενός ανθρώπου. Θα τις δούμε μαζί με τα σωματεία και τα μέλη του Δ.Σ. Όλοι μαζί πρέπει να καταρτίσουμε το πρόγραμμα για το ποδόσφαιρο στην Κύπρο. Πρέπει να δούμε σοβαρά και στοιχεία από το πρόγραμμα του κύριου Μανώλη».

«Ευχαριστώ όλα τα σωματεία που με στήριξαν. Αυτοί που δεν την στήριξαν εμπράκτως, ουσιαστικά στήριζαν τον ανθυποψήφιο. Όσοι ήταν εναντίον να είναι σίγουροι πως η διοίκηση θα είναι για όλους το ίδιο. Ίσες αποστάσεις. Τους καλώ να έρθουν κοντά». 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια