ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ : ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΑΙΩΝΙΑ ΓΑΜΙΕΤΑΙ Η ομονοια


Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Φιλάθλων Ανόρθωσις Αμμοχώστου μέσω ανακοίνωσης θα ήθελε να ενημερώσει τα μέλη του ότι τον σημαντικό αγώνα του Σαββάτου που δίνει η ομάδα μας για την δεύτερη (για λίγους) φάση του πρωταθλήματος θα τον παρακολουθήσουμε στα κατά τόπους οικήματα του Συνδέσμου. Κάποιοι κανονισμοί που ισχύουν μόνο στο Κυπριακό ποδόσφαιρο μας στερούν για ακόμα ένα Σαββατοκύριακο να βρεθούμε στο πλάι του Φοίνικα και να φωνάξουμε για την αγαπημένη μας ομάδα. Για ακόμη μια εβδομάδα λοιπόν έχουμε υποχρέωση να στηρίξουμε τους Συνδέσμους με την μαζική μας παρουσία. Ο αγώνας αρχίζει στις 17:00 αλλά από νωρίς το μεσημέρι θα είμαστε ανοιχτοί.

Στο κλιμάκιο Λάρνακας «Χριστάκης Φωτίου» μετά το τέλος του αγώνα, κατά τις 7 το απόγευμα θα διεξαχθούν στο οίκημα μας οι εκλογές του κλιμακίου για την ανάδειξη καινούργιου συμβουλίου. Όποιος επιθυμεί θα μπορεί να θέσει την υποψηφιότητα του φτάνει να είναι μέλος του Συνδέσμου και να ανήκει στο κλιμάκιο Λάρνακας. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ενημερωθείτε από άτομα που θα βρίσκονται στο Σύνδεσμο την συγκεκριμένη μέρα και θα ασχολούνται από νωρίς με τα θέματα των εκλογών.

Επίσης στο κλιμάκιο Λεμεσού «Polemidia Club» μετά το τέλος του αγώνα θα διεξαχθεί ανοιχτή συνεδρία για τα μέλη του κλιμακίου για να συζητηθούν κάποια σημαντικά θέματα που αφορούν το κλιμάκιο μας αλλά και γενικότερα τον Σύνδεσμο.
Τέλος να ενημερώσουμε τους οπαδούς μας που είναι κάτοικοι επαρχίας Ελεύθερης Αμμοχώστου πως θα μαζευτούμε στο «Play4all» στο Παραλίμνι για να παρακολουθήσουμε όλοι μαζί τον αγώνα.


ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΑΙΩΝΙΑ ΓΑΜΙΕΤΑΙ Η
ομονοια
Με εκτίμηση,
Πανελλήνιος Σύνδεσμος Φιλάθλων Ανόρθωσις Αμμοχώστου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια