Προσοχη μεχρι τις 19 Αυγούστου


«Ανορθωσιάτες... προσέξτε»
Προσεκτικοί θα πρέπει να είναι μέχρι τις 19 Αυγούστου οι οπαδοί μας. Η UEFA ενημέρωσε την ΚΟΠ για μεταφερόμενες από τα προηγούμενα χρόνια ποινές, σε σχέση με τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις των κυπριακών ομάδων.

Aναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΟΠ, που αφορά στην περίπτωση της Ανόρθωσης: 

«Η Ανόρθωση τελεί υπό τιμωρία μιας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών, με αναστολή. Η ποινή είχε επιβληθεί για τον επαναληπτικό αγώνα με τη Σερκλ Μπριζ στις 5 Αυγούστου του 2010. Η αναστολή είναι για δύο χρόνια και λήγει στις 19 Αυγούστου 2012».
Ο λόγος που προχώρησε σε αυτή της την ενέργεια η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία, αφορά ρίψη αντικειμένων και άναμμα φωτοβολίδων από τους φίλους της «Κυρίας» στον τότε επαναληπτικό με τη Σερκλ Μπριζ στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» και όταν αναφέραμε πιο πάνω ότι μέχρι τις 19/08 θα πρέπει να είναι προσεκτικοί, εννοούμε τα εξής:
Μέχρι τη συγκεκριμένη ημερομηνία, οι κυανόλευκοι θα δώσουν δύο αγώνες για το πλαίσιο του δεύτερου προκριματικού γύρου του Γιουρόπα Λιγκ. Η Ανόρθωση θα αγωνιστεί, όπως βγήκε από τη χθεσινή κλήρωση στη Νιόν, με μια εκ των Λεβάντια Ταλίν Εσθονίας και Σιαουλιάι Λιθουανίας, που θα αγωνιστούν στον πρώτο προκριματικό.
Στους δύο αγώνες που θα παίξει η Ανόρθωση με την ομάδα που θα προκριθεί στο δεύτερο γύρο, οι Ανορθωσιάτες αν προβούν σε ρίψεις αντικειμένων, ή άναμμα φωτοβολίδων (είτε εντός, είτε εκτός έδρας), τότε αυτόματα θα ενεργοποιηθεί η τιμωρία γι' αυτό θα πρέπει να είναι προσεκτικοί σε μεγάλο βαθμό.
Έτσι δεν θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την ομάδα τους στον επόμενο ευρωπαϊκό εντός έδρας αγώνα από τις 19 Αυγούστου και μετά. Η ΚΟΠ έχει ήδη ενημερώσει τη διοίκηση της Ανόρθωσης για τη συγκεκριμένη εκκρεμούσα ποινή.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια