Στην Αυστρία και συγκεκριμένα στο προπονητικό κέντρο Σέεφελντ μεταφέρθηκε από σήμερα το σκηνικό της προετοιμασίας της ομάδας μας. Η αποστολή, με πολλή διάθεση και όρεξη για να συνεχιστεί η σκληρή δουλειά, αναχώρησε από το πρωί από το αεροδρόμιο Λάρνακας και μέσω Μονάχου μεταφέρθηκε στην Αυστρία όπου θα παραμείνει μέχρι τις 6 Ιουλίου.


Χωρίς χάσιμο χρόνου, οι ποδοσφαιριστές μας έπιασαν και πάλι δουλειά, πραγματοποιώντας το απόγευμα την πρώτη τους προπόνηση επί Αυστριακού εδάφους. Όλοι ακολούθησαν το κανονικό πρόγραμμα της προπόνησης και είναι στη διάθεση του προπονητή μας Ρόνι Λέβι.


Επίσης στην διάθεση του τεχνικού μας τέθηκε από σήμερα και το νέο μεταγραφικό απόκτημα μας, ο Νταν Αλέξα. Ο Ρουμάνος ποδοσφαιριστής αφού ανακοινώθηκε και επίσημα από την ομάδα μας, ενσωματώθηκε στην αποστολή στην Αυστρία και πραγματοποίησε σήμερα την πρώτη του προπόνηση μαζί με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές μας.


Στην αποστολή βρίσκεται και το ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ Media το οποίο αύριο πρωί θα σας παραθέσει φωτογραφικό υλικό και βίντεο από την αναχώρηση της ομάδας μας από το αεροδρόμιο Λάρνακας, από την άφιξη της στην Αυστρία και από την προπόνηση.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια