Δειλωσεις Λεβι Οκκα


IMG 7336
Ευχαριστημένος έμεινε από το αποτέλεσμα του παιχνιδιού ο προπονητής μας, ο οποίος είπε πως πρέπει να τελειώσουμε τη δουλειά στο γήπεδο μας με νίκη.

«Είναι αρκετό για εμάς αυτό που πετύχαμε σήμερα όμως στο ποδόσφαιρο και στη ζωή τίποτα δεν τελειώνει. Θέλουμε να τελειώσουμε την δουλειά στο γήπεδο μας και τότε θα πούμε ότι τελείωσε η Λεβάντια, όχι τώρα».

Ερωτηθείς αν είναι ικανοποιημένος με αυτά που είδε από την ομάδα μας, ο κ. Λέβι απάντησε: 

«Είναι καλό το αποτέλεσμα για εμάς, όμως είμαι απογοητευμένος για το γκολ που δεχθήκαμε. Για την χρονική περίοδο που βρισκόμαστε είμαι ευχαριστημένος. Έχουμε πολλούς νέους παίκτες στην ομάδα, κάναμε μια δυνατή προετοιμασία και χρειαζόμαστε χρόνο ως ομάδα να βγάλουμε περισσότερα πράγματα».


Γιάννης Οκκάς: «Μετά το 3-0 χαλαρώσαμε και δεχθήκαμε το γκολ. Με την ίδια σοβαρότητα πρέπει να πάμε στην ρεβάνς για να κερδίσουμε καθώς κάτι τέτοιο θα μας δώσει μεγάλη δυναμική. Δεν κρυβόμαστε είναι καλό το 3-1 για εμάς. Το αποτέλεσμα έδωσε το δικαίωμα στον προπονητή να χρησιμοποιήσει και νέους παίκτες οι οποίοι χρειάζονται χρόνο για να μάθουν τον τρόπο παιχνιδιού. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που μας ακολούθησε, θέλω να δω ένα κατάμεστο «Αντώνης Παπαδόπουλος» στον επαναληπτικό όπως τα παλιά. 
Να επιστρέψει ο ενθουσιασμός στον κόσμο».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια