Λεβαντια Vs Ανορθωση 1-3 (pics&video)


H Ανόρθωση επικράτησε της Λεβάντια με 3-1 και ουσιαστικά πήρε τη πρόκριση στον επόμενο γύρο του Europa League. Η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων είναι αρκετά μεγάλη και η εσθονική ομάδα έχει ελάχιστες πιθανότητες για κάτι καλό στον επαναληπτικό του «Αντώνης Παπαδόπουλος».
Ο Τζουλιάνο Σπαντάσιο με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 45’ άνοιξε το σκορ γενώ στην επανάληψη, οι Λαβόρδε και Κάλβο σκόραραν ακόμα δύο φορές για να κάνουν το 3-0 υπέρ της ομάδας της Αμμοχώστου. Μέχρι το 75’, η Ανόρθωση ήταν κατά πολύ ανώτερη από την αντίπαλο της και έκανε ότι ήθελε στο παιχνίδι.
Στο 55’ ο Γιάννης Οκκάς έκλεψε  τη μπάλα και  την  έδωσε στον Λαβόρδε, ο οποίος με ατομική ενέργεια κατάφερε να μπει στην περιοχή από πλαγία και με πονηρο σουτ εκανε το 0-2. Ο Τόνι Βάλβο βγήκε στην πλάτη της άμυνας με καθετη απο τον Λαμπαν και με ιδανικό πλασέ νίκησε τον Σμίσκο γράφοντας στο 3-0 για την Ανόρθωση εφτα λεπτα μετα το δευτερο γκολ.
Στα τελευταία λεπτά του αγώνα, η Ανορθωση εδωσε την ευκαιρία στους Εσθονούς να βγουν μπροστά και φτιάξουν τις δικές τους καλές στιγμές και ο Μορόζοφ με προβολή από κοντά μείωσε σε 3-1, στο 82. 

11αδα: Πλάζιτς, Ζόρζε, Κόλιν, Αλέξα, Κάλβο, Σπαντάσιο, Οκκάς (70' Ρέζεκ), Λαμπάν (64'Οχαγιόν), Λαμπόρδε (80' Άντιτς), Ιλιτς, Μποαβεντούρα
Καρτες: 


Κλικ για να δειτε το αρχικό μεγεθος 




























Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια