ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ.:"...να εκπληρώσουμε όλοι μαζί τους στόχους της ομάδας μας"



Ανακοίνωση εξέδωσε ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος φιλάθλων της Ανόρθωσης, με την οποία καλεί τον κόσμο να δώσει μαζικό παρόν την Πέμπτη όπου υπάρχουν οικήματα του συνδέσμου ώστε να παρακολουθήσουν τον αγώνα με την Ντίλα Γκόρι.

Αναλυτικα η ανακοινωση

"Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Φιλάθλων Ανόρθωσις Αμμοχώστου συγχαίρει καταρχάς την ομάδα μας για την πανάξια και άνετη πρόκριση της στην επόμενη φάση των ευρωπαϊκών διοργανώσεων όπου συμμετέχουμε. Επίσης ένα μεγάλο μπράβο σ’ αυτόν το μεγάλο κόσμο που παρά την άνεση του σκορ από τον πρώτο αγώνα έδωσε μαζικά το παρόν του στο γήπεδο και στήριξε με πάθος την μεγάλη του αγάπη. Πάνω από 8500 κόσμος βρέθηκε στις εξέδρες και έκανε το ΠΑΠ να θυμίζει κάτι από τα παλιά. Κάποιοι μάλιστα δεν θέλησαν να πιστέψουν αυτή τη συσπείρωση του κόσμου ή ακόμα καλύτερα την φοβήθηκαν με το να μειώνουν τον αριθμό του κόσμου στις φυλλάδες τους κατά κάποιες χιλιάδες. Είμαστε σίγουροι πως η συνέχεια θα είναι ακόμα μια απόδειξη πως ο κόσμος είναι εδώ και θα μείνει εδώ μέχρι το τέλος για να εκπληρώσουμε όλοι μαζί τους στόχους της ομάδας μας.
Την Πέμπτη μπαίνουμε σε ακόμα μια διπλή μάχη με σαφώς πιο ψηλό βαθμό δυσκολίας απέναντι από μια νεόπλουτη ομάδα της Γεωργίας. Εμείς ευχόμαστε να επιστρέψει η ομάδα με το επιθυμητό αποτέλεσμα στις αποσκευές της και με τη δική μας συμβολή σε δέκα βράδια να σφραγίσουμε ακόμα μια σημαντική πρόκριση μέχρι την επόμενη. Όπως προαναφέραμε την Πέμπτη λοιπόν και στις 19:00 το βράδυ μαζευόμαστε στα κατά τόπους οικήματα του Παν.Συ.Φι για να παρακολουθήσουμε όλοι μαζί για ακόμα μια φορά την Ανόρθωση μας. Θα πίνουμε από νωρίς μέχρι να μας πετάξει ο Φοίνικας ψηλά τραγουδώντας πάνω στα δικά του φτερά. Στηρίξτε λοιπόν τους Συνδέσμους μας σε όλο το νησί και άστε τις καφετέριες για άλλους.

Υ.γ Να σημειώσουμε πως τα εισιτήρια διαρκείας με την προσφορά του Παν.Συ.Φι βρήκαν κάτοχο και ξεπέρασαν τα τετρακόσια αλλά μετά από μεγάλη ζήτηση εξασφαλίσαμε ακόμα ένα μικρό αριθμό. 
ΟΛΟΙ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ.

Μνημόσυνο Ηρώων ΙΣΑΑΚ – ΣΟΛΩΜΟΥ

Όπως κάθε χρόνο ο Παν.Συ.Φι Ανόρθωσις Αμμοχώστου θα παρευρεθεί στο μνημόσυνο των ηρώων μας Τάσου Ισαάκ και Σολωμού Σολώμου που θα τελεστεί την Κυριακή 05 Αυγούστου στο Παραλίμνι. Ή ώρα 06:30 το πρωί θα αναχωρήσει πορεία με αυτοκίνητα και μοτοσυκλέτες από το πάρκινγκ του «Αντώνης Παπαδόπουλος» με προορισμό τον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου και ακολούθως στους τάφους των ηρώων μας για Τρισάγειο . Όλοι με μαύρη φανέλα του Παν.Συ.Φι και με τζιν παντελόνι. Καλούμε το κόσμο να δώσει το παρόν του δείχνοντας για ακόμα μια φορά πως εμείς δεν ξεχνάμε αυτούς που θυσιάστηκαν για μια ελεύθερη πατρίδα.

ΙΣΑΑΚ – ΣΟΛΩΜΕ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΞΕΧΝΩ ΠΟΤΕ!"

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια