ΠΑΝΣΥΦΙ: "ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΝΑΟ – ΟΛΟΙ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ."



Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Φιλάθλων Ανόρθωσις Αμμοχώστου θέλει να ευχαριστήσει τα μέλη του για την παρουσία τους στις τελευταίες δραστηριότητες του Συνδέσμου. Τόσο στην αντικατοχική πορεία της Παρασκευής όσο και για το 2ο ΜΑΧΗΤΙΚΟ Camping το οποίο στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία Ακόμα ένα Σαββατοκύριακο πέρασε με την Ανορθωσιάτικη τρέλα να μην λείπει απ ‘αυτό.

Μια εβδομάδα πριν από το πρώτο μας επίσημο εντός έδρας παιχνίδι κατασκηνώσαμε, ξεκουραστήκαμε και χαλαρώσαμε παρέα με την ΙΔΕΑ του ΦΟΙΝΙΚΑ. Αδέρφια απ ‘ όλο το νησί βρεθήκαμε στο Ξυλοφάγου για το τριήμερο και πήραμε τα κατάλληλα οξυγόνα έτσι ώστε να είμαστε έτοιμοι για τις προσεχείς μας υποχρεώσεις. Τα ήπιαμε, τα ψήσαμε και τραγουδήσαμε μόνο για τη δική Του πάρτη αλλά τώρα ήρθε η ώρα της δουλείας. Θέλουμε επίσης να ευχαριστήσουμε και δημόσια το Κοινοτικό Συμβούλιο Ξυλοφάγου για την στήριξη που μας παρείχε στην εκεί παρουσία μας προσφέροντας μας εθελοντικά φαγητό και ποτό.

Όπως αναφέραμε πιο πάνω τώρα είναι η ώρα της δουλείας και των υποχρεώσεων. Την Πέμπτη λοιπόν η ώρα 20:00 έχουμε όλοι υποχρέωση να βρεθούμε στο πλάι του Φοίνικα να φωνάξουμε για άλλα ενενήντα λεπτά τελειώνοντας με απλά διαδικαστικά την δουλεία με τους Εσθονούς. Θέλουμε ένα ΝΑΟ καζάνι από χιλιάδες ΜΑΧΗΤΕC δείχνοντας σε παλιούς και νέους την τρέλα που κουβαλάμε από τη μέρα που γεννηθήκαμε. Ας μην ξεχνάμε πως την Πέμπτη θα είναι και τα αποκαλυπτήρια της καινούργιας μας κερκίδας και έχουμε ακόμα ένα λόγο να βρεθούμε στη «Νότια». Προμηθευτείτε έγκαιρα τα εισιτήρια σας και ενημερωθείτε από τα κατά τόπους κλιμάκια του Παν.Συ.Φι για λεπτομέρειες σχετικά με τις αυτοκινητόπομπές που θα ξεκινήσουν από όλες τις πόλεις.
Μαζευόμαστε από νωρίς στο Σύνδεσμο μας στη Λάρνακα και προετοιμαζόμαστε κατάλληλα για τον αγώνα. Τριάντα λεπτά πριν από τον αγώνα θα πρέπει να βρισκόμαστε εντός του γηπέδου για την καλύτερη οργάνωση της κερκίδας. Επίσης πρέπει να τηρούμε κατά γράμμα τις οδηγίες των οργανωτών τόσο στην έναρξη του αγώνα όσο και κατά τη διάρκεια του. Όλοι μαζί να δημιουργήσουμε μια καταπληκτική ατμόσφαιρα και να γίνουμε ο δωδέκατος παίχτης της ομάδας. Ραντεβού λοιπόν τη Πέμπτη στη δική μας προσωρινή γειτονιά.

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΝΑΟ – ΟΛΟΙ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ.

Υ.γ Να υπενθυμίσουμε πως τα εισιτήρια διαρκείας με τις ειδικές τιμές του Παν.Συ.Φι τείνουν προς εξάντληση.
ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΑΡΧΙΣΑΜΕ ΚΑΙ ΤΡΕΛΑΘΗΚΑΜΕ ‘94

Με εκτίμηση Πανελλήνιος Σύνδεσμος Φιλάθλων Ανόρθωσις Αμμοχώστου

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια