ΑΝΟΡΘΩΣΗ - Διγενής Ορόκληνης 2-0 (βιντεο)



Σε χαλαρούς ρυθμούς και με ευκαιρίες σε νεαρούς, η Ανόρθωση κέρδισε με 2-0 τον Διγενή και ζευγαρώνει με τον ΑΠΟΕΛ στους «8». Ο Ίσμα με δυο γκολ, έδωσε τη νίκη.


Σαφής διαφορά δυναμικότητας υπήρχε στο γήπεδο που από το πρώτο λεπτό υπήρξε αισθητή. Η Ανόρθωση έπαιξε σε χαλαρούς ρυθμούς μεν, αλλά έβαλε δυο γκολ και έχασε 3-4 ακόμα.

Αυτά που μπήκαν τα έβαλε και τα δυο ο Ίσμα, με ασσίστ του Γκαρσία. Με πλασέ στο 7’ και με κεφαλιά στο 34’. Ο Γκονζάλο είχε και μια ευκαιρία να σκοράρει ο ίδιος, αλλά ο Πετόπουλος του είπε όχι.

Ο Πάους έδωσε ενδιαφέρον στο δεύτερο μέρος με τις αλλαγές που έκανε, αφού ο κόσμος είδε και χειροκρότησε τους νεαρούς Κυριάκου, Ανδρέου και Κωνσταντίνου Π. Οι μικροί ήταν ορεξάτοι και αφού έπαιζαν μπροστά συνδυάζονταν με στόχο να βρουν ένα γκολ. Αποτέλεσμα αυτού να βρεθούν πολλές ευκαιρίες αλλά λίγο ο Πετόπουλος, λίγο η αστοχία κράτησαν το σκορ στο 2-0.

11αδα: Γ. Κωνσταντίνου, Άντιτς, Νούχου, Οικονόμου, Σεράν Πόλο, Μαϊσουράτζε, Μαραγκός, Γκαρσία(61’ Κωνσταντίνου Π.), Κάλβο(46’ Κυριάκου), Εντέ, Γκονσάλβες(46’ Ανδρέου)

ΔΗΛΩΣΕΙΣ




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια