Δηλώσεις ΑΝΟΡΘΩΣΗ - Διγενής Ορόκληνης


Ικανοποιημένος έμεινε ο Αντρέ Πάους από όσα είδε στον αγώνα με το Διγενή, έριξε και την ατάκα πως φύλαξαν τα γκολ για το ντέρμπι με τη Νέα Σαλαμίνα:


«Ένα κομπλιμέντο για τον αντίπαλο μου. Είχαμε διαφορά κατηγορίας αλλά δεν έμειναν πίσω στην άμυνα αλλά είχαν τον δικό τους τρόπο παιχνιδιού. Στόχος μας ήταν να κερδίσουμε και να πάρουμε την πρόκριση. Σκοράραμε στο 7’, είμαι ευχαριστημένος. Είχαμε πολλές ευκαιρίες και μπορούσαμε και για άλλα γκολ. Ελπίζω να τα κρατήσαμε για την Κυριακή. Αρνητικό στοιχείο ο τραυματισμός του Φύτου, σε τέτοια ματς θέλεις να αποφύγεις τραυματισμούς. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου, ήταν συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι».

Για τα γκολ του Ίσμα είπε: 

«Μιλάμε με τον Ίσμα κάθε μέρα. Πρέπει το συντομότερο να υιοθετήσει το σύστημα που παίζουμε. Οι ικανότητες του είναι πολλές. Σκόραρε ένα σημαντικό γκολ την περασμένη Κυριακή, άλλα δυο σήμερα. Είμαι χαρούμενος για αυτό».

Για τις θέσεις που έπαιξαν Εντέ και Γκαρσία: 

«Η απόδοση των παικτών συνεχώς ανεβαίνει, για αυτό ανεβαίνει και η ένταση της προπόνησης. Υπάρχει ανταγωνισμός και ανάμεσα στους παίκτες. Πρέπει να κάνουμε τις κατάλληλες επιλογές. Τον βάλαμε και με τον Οθέλλο εκεί τον Εντέ και έπαιξε καλά, για αυτό τον έβαλα και σήμερα».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια