Τα επόμενα κριτήρια θα είναι hot

Tα κριτήρια Μαρτίου οπως αναφεραμε σε παλεότερα μας αρθρα η Ανορθωση αναμένει να τα περάσει χωρίς πρόβλημα και ετσι η ομαδα αρχίζει να προετοιμάζεται και για τα κριτήρια Ιουνίου .

Το ποσό  θα είναι αυξημένο και πολύ μαλιστα σχεδόν θα ειναι διπλάσιο. Και αυτο γιατι εκτός των άλλων υποχρεώσεων η ομαδα εχει να δινει και σε παίκτες που θα αποζημιωθούν με βάση απόφαση της ΦΙΦΑ, αλλά και παίκτες που έκαναν ή θα κάνουν προσφυγή σε αυτη.
Συμφωνα με πληροφορίες μέχρι στιγμής η μόνη απόφαση που έχει στα χερια της η Ανόρθωσης είναι η περίπτωση Ντομπρασίνοβιτς ο οποιος θελει ενα ποσο  γυρο στις 150.000 ευρώ.
   Μεδίνα και Κονσίστρε για τους οποίους ακούστηκαν η και γράφτηκαν κάποια πράγματα για αυτους ειναι πληρφοριες που παραμενουν μεχρι και αυτη την στιγμή ανεπιβεβαίωτες  αφου η ΦΙΦΑ δεν εχει παρει καμιά απόφαση για τους πιο πανω.
Μπρούνο Σεϊρού, Εμανουέλ Περόνε διαικδικουν και αυτη μεσο της ΦΙΦΑ χρήματα απο την Ανορθωση αλλα ουτε για αυτους αποφάσισε η εν λογο αρχη της παγκόσμιας ομοσπονδίας.
    Ετσι η μοναδικη περίπτωση που εχει επισημα στα χερια της Ανρθωση ειναι αυτη του Ντοπρασινοβιτς και ολα τα αλλα ονόματα που ακούγονται μεχρι στιγμης ειναι απλα για κατανάλωση.
Παντως με μερικους απο αυτους που διεκδικούν χρήματα απο την Ανορθωση η ομαδα αναμένετε να ακολουθήσει και την δικαστική οδο αφου υπάρχουν παίχτες που έπαιξαν για 380 λεπτα και θελουν 400.000 !!!