ΠΑΝΣΥΦΙ : «Να αποχωρήσουν όσοι συμμετείχαν στα Νοεμβριανά»


Mε ανακοίνωσή του, ο ΠΑΝΣΥΦΙ Ανόρθωσις Αμμοχώστου αναφέρει ότι πρώτιστος στόχος είναι η εξυγίανση του Σωματείου τη νέα περίοδο, ενώ τονίζει ότι όσοι διοικητικοί παράγοντες είχαν εμπλακεί ενεργά στα Νοεμβριανά του 2008 συμμετέχουν ακόμα στο ΔΣ, πρέπει να αποχωρήσουν το αργότερο μέχρι την επόμενη Εκλογική Συνέλευση του Σωματείου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Ο ΠΑΝΣΥΦΙ ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ ενημερώνει τους φίλους της ομάδας μας ότι οι εγγραφές για τη σεζόν 2013-2014 θα αρχίσουν το Σάββατο 15 Ιουνίου στην επίσημη πρώτη της ποδοσφαιρικής ομάδας στο ΠΑΠ. Καλούμε άπαντες να προσέλθουν στον ναό από τις 17:00 και να συνδράμουν στο έργο του Συνδέσμου μέσω της εγγραφής τους, η οποία κοστίζει 20 ευρώ με δώρο μια αναμνηστική φανέλα.

Επίσης τα μέλη μας θα δικαιούνται μειωμένες τιμές στα εισιτήρια διαρκείας της Νότιας Κερκίδας.

Όσον αφορά τους στόχους μας για τη φετινή χρονιά, ο ΠΑΝΣΥΦΙ ξεκαθαρίζει ότι θα συμβάλει με όλες του τις δυνάμεις στον στόχο της σωτηρίας του Σωματείου από την οικονομική καταστροφή, χωρίς αυτό να συνεπάγεται τυφλή στήριξη και εμπιστοσύνη στους χειρισμούς του ΔΣ του Συλλόγου. Αν ο Σύνδεσμος αντιληφθεί ότι δεν τηρούνται τα συμφωνηθέντα των τελευταίων Γενικών Συνελεύσεων του Συλλόγου, θα παρέμβει δυναμικά. Η υποστήριξή μας στην ΑΝΟΡΘΩΣΗ είναι δεδομένη και δεν έχει να κάνει με το οποιοδήποτε πρόσωπο βρίσκεται στη διοίκηση του Σωματείου.

Όπως ξεκαθαρίσαμε εξάλλου και στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση του Σωματείου στις 15 Μαΐου (κάτι το οποίο τα ΜΜΕ και το γραφείο Τύπου του Σωματείου απέφυγαν επιμελώς να προβάλουν στις «ανταποκρίσεις» τους), όσοι διοικητικοί παράγοντες είχαν εμπλακεί ενεργά στα Νοεμβριανά του 2008 συμμετέχουν ακόμα στο ΔΣ, πρέπει να αποχωρήσουν το αργότερο μέχρι την επόμενη Εκλογική Συνέλευση του Σωματείου. Ευελπιστούμε ότι μέχρι τότε, τα οικονομικά του Σωματείου μας θα έχουν μπει σε μια τάξη και θα βρεθούν νέα και καθαρά πρόσωπα να αναλάβουν τις τύχες της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ.

Ευκαιρίας δοθείσης τονίζουμε ότι η αποχή μας από τα τελευταία παιχνίδια του πρωταθλήματος έγινε για το καλό της αγαπημένης μας ομάδας, καθώς πιστεύαμε πως τυχόν παρουσία μας στο γήπεδο θα μπορούσε να έκανε τα πράγματα ακόμα χειρότερα. Η αποχή επιλέχθηκε κυρίως ως μορφή διαμαρτυρίας ενάντια στην αδιαφορία ορισμένων παικτών της ομάδας μας, η οποία μας στοίχισε στο τέλος το ίδιο το πρωτάθλημα.

ΥΓ: Όταν ένα παιδί 20 ετών «φεύγει» τόσο άδικα, ό,τι και να πει κανείς φαίνεται κενό νοήματος. Καλό ταξίδι Χρίστο…

Με εκτίμηση,
Πανελλήνιος Σύνδεσμος Φιλάθλων Ανόρθωσις Αμμοχώστου".