Eκδήλωση στο Κίτι


Σε εκδήλωση που διοργανώνουν φίλοι της ομάδας στο Κίτι, προσκαλεί η επίσημη Ανόρθωσις τους φίλους της. Η εκδήλωση, θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 20/6 στα εθνικόφρονα Σωματεία, στις 20:00 και εκεί θα παρευρεθούν και ποδοσφαιριστές της ομάδας μας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Η Ανόρθωση Αμμοχώστου ανακοινώνει ότι αποδέχθηκε πρόσκληση φίλων Ανορθωσιατών από το Κίτι και τα γύρω χωριά για διοργάνωσης ειδικής εκδήλωσης ως ένδειξη συμπαράστασης προς το Σωματείο και οικονομικής στήριξης του.

Χαιρετίζουμε αυτή την πρωτοβουλία των φίλων της Ανόρθωσης η οποία θα πραγματοποιηθεί  την Πέμπτη 20/6/2013  η ώρα 8:00μμ στα Εθνικόφρονα Σωματεία Κιτίου(απέναντι από κοινοτικό γήπεδο Κιτίου). Η επίσημη Ανόρθωση θα εκπροσωπηθεί από μέλη της Διοίκησης, μέλη του προπονητικού-τιμ και ποδοσφαιριστές.

Η εκδήλωση είναι ανοικτή και οι διοργανωτές θα προσφέρουν φαγητό και ποτό και καλούν όλους τους Ανορθωσιάτες να παρευρεθούν. Θα είναι μία ευκαιρία γνωριμίας με τον κόσμο και ανταλλαγής απόψεων.

Ως Διοίκηση τονίζουμε ότι τέτοιες ενέργειες μας δίνουν δύναμη να συνεχίσουμε και δείχνουν την ευαισθητοποίηση τους κόσμου στις δύσκολες μέρες που διανύει το Σωματείο μας. Με χαρά πληροφορούμαστε ότι φίλοι από την Ελεύθερη Επαρχία Αμμοχώστου προγραμματίζουν παρόμοια εκδήλωση εντός Ιουνίου. Μόλις μας δοθούν λεπτομέρειες θα τις ανακοινώσουμε.
Το Διοικητικό Συμβούλιο θεωρεί χρέος και υποχρέωση να ανταποκριθεί σε οποιαδήποτε πρόσκληση φίλων της Ανόρθωσης.”