Φυλλο και Φτερο :Τονι Μοραλ, Χουαν Μανουελ, Χουανμα


Σήμερα ανοίγουμε μια νέα στήλη η όποια σκοπό θα έχει την καλύτερη παρουσίαση προς εσάς των μεταγραφικών αποκτημάτων αλλά και των μεταγραφικών στόχων της ομάδας μας… Με την βοήθεια του Σκούτερ μας από το γνωστό παιχνίδι Football Manager 2013 θα σας σκιαγραφούμε τον παίχτη και ακολούθως ο δικός μας Μάνατζερ θα σας δίνει τις δίκες του απόψεις όσο αφορά τα στοιχειά του ποδοσφαιριστή.  Σήμερα ξεκινούμε με τον Στέφανο Σιοντη της Δόξας , τον Τονι Μοραλ της Χιρονα και τον Χουαν Μανουελ γνωστο ως Χουανμα της Νουμανθια.

Στέφανος Σιοντης

Με βάση τον σκαουτερ μας ο ελλαδιτης αμυντικός είναι ένας παίχτης μέτριος για την Ανόρθωση. Σε αντίθεση όμως είναι τα στοιχειά του μάνατζερ μας όμως που τονίζει ότι δεν είναι και ότι καλύτερο στην αγορά αλλά είναι σίγουρα  μια λύση που θα βοηθήσει και γιατί όχι να μην βελτιωθεί και να κάνει το βήμα παραπάνω (βλέπε Κατσαβακη). Ο Σιοντης συμφώνα με το FM2013 δίνεται ως εργατικός , μαχητής στο γήπεδο και πολυθεσίτης.  Αυτά τα επιβεβαιώνει και ο Μάνατζερ μας όπως επίσης να προσθέσει ότι είναι ένας ποδοσφαιριστής με προπαιδεία σε αρκετά υψηλό επίπεδο ( βλέπε ακαδημίες Πάο), αμυντικογενης σε όποια θέση και αν αγωνιστεί  και  πολύ αφοσιωμένος στην δουλεία του. Παίχτης προπονητή που ψάχνει το βήμα παραπάνω στην καριέρα του.  Έχει 5 διεθνής συμμέτοχες με την U19  της Ελλάδας. Νούμερο που φορεί στην Δόξα το 6.
Βαθμολογία Σκαουτερ 2/5.
Βαθμολογία Μανατζερ 3/5.
Συμβόλαιο που ειχε Κοντα στις  €41 000
Ποδοσφαιρική αξία ( συμφώνα με το transfer market) €100 000



Τονι Μοραλ

Επιθετικός μέσος και ακραίος επιθετικός. ( εξτρεμ).  Πολύ καλή πάσα και κάλος στο passing game. Κάλος στα στημένα με πολύ καλό αριστερό πόδι και σε καλή ώριμη ηλικία. Καλό βιογραφικό με γεματες χρονιες  σε Καρταχενα, Σανταντερ, Αλαβες, Τενεριφη, Θελτα , Ρεαλ Μαδριτης Β και Μπαρτσελονα C. Είναι Καταλανος από τα φυτώρια της Μπαρτσελονας με το αξιοπερίεργο που αγωνίστηκε και στους μικρούς της Ρεαλ. Πράγμα όχι και τόσο συνηθισμένο. Αριθμος στην Χιρονα το 14.
Βαθμολογία Σκαουτερ 4/5.
Βαθμολογία Μανατζερ 4/5.
Συμβόλαιο που ειχε. Κοντά στις  €200 000
Ποδοσφαιρική αξία ( συμφώνα με το transfer market) €600 000

Χουαν Μανουελ Μαρρερο Μονζον ( Χουανμα.)

Κεντρικός αμυντικός που αγωνίζεται με ευκολία και στην αριστερή πτέρυγα της άμυνας.  Ο σκαουτερ τον βγαζει περισσοτερο ως κεντρικο αμυντικο.  Μαλιστα στην συγκριση με τον Ιλιτς το δινει ως καλυτερο σε όλα πλην της τεχνικης. Σκληρός παίχτης , πολύ κάλος στο ψήλο παιχνίδι. Γεννημένος στο Λας Πάλμας όπου ξεκίνησε από την τοπική Βεσινταριο και ακολούθως στο καμάρι της περιοχής την Λας Παλμας. Πέρασε από Βαγιεκανο, Ουεσκα και Οβιεδο.
Βαθμολογία Σκαουτερ 4/5.
Βαθμολογία Μανατζερ 4/5.
Συμβόλαιο που ειχε Κοντά στις   €175 000
Ποδοσφαιρική αξία ( συμφώνα με το transfer market) €200 000