Εισιτήρια για την πρεμιέρα ...με "καπέλο"


Στην κυκλοφορία τέθηκαν τα εισιτήρια της Ανόρθωσης για το ντέρμπι της πρεμιέρας με αντίπαλο την Ομόνοια, όπως ανακοίνωσε η διοίκηση της ομαδας.

Αναλυτικα η ανακοινωση:

Ενημερώνουμε τους φίλους της ομάδας μας ότι έχουν κυκλοφορήσει τα εισιτήρια για τον πρώτο επίσημο αγώνα πρωταθλήματος της ομάδας μας με την Ομόνοια που θα γίνει το Σάββατο 31 Αυγούστου 2013 στις 7μμ στο στάδιο «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Τα εισιτήρια έχουν ορισθεί στην τιμή των 15 Ευρώ τα κανονικά, 10 Ευρώ τα μαθητικά και 1 Ευρώ τα παιδικά εισιτήρια για παιδιά κάτω των 12 ετών.

Στην τιμή των κανονικών εισιτηρίων έχει προστεθεί και 5 Ευρώ εισφορά στο Σωματείο με σκοπό την οικονομική ενίσχυση, στα πλαίσια της οικονομικής εκστρατείας που έχει ήδη εξαγγελθεί από το Σωματείο.


Σημειώνουμε ότι τα παιδικά εισιτήρια έχουν εκδοθεί σύμφωνα με τα ποσοστά που προνοούνται από τους κανονισμούς της ΚΟΠ και όλα τα παιδιά ανεξαιρέτως θα πρέπει να έχουν εισιτήριο για να μπορούν να εισέρχονται στο γήπεδο.

Τονίζεται, επιπλέον, ότι θα πρέπει όλοι οι φίλαθλοι της ομάδας να προμηθευτούν τα ανάλογα και ορθά εισιτήρια για την κερκίδα που θα χρησιμοποιήσουν και προτρέπουμε όλους να προαγοράσουν τα εισιτήρια έγκαιρα για αποφυγή ταλαιπωρίας την ημέρα του αγώνα.

Περισσότερες πληροφορίες για θέματα ασφάλειας θα γνωστοποιηθούν μετά την αστυνομική σύσκεψη που θα γίνει την ερχόμενη Τρίτη.

Σε συνέχεια του χθεσινού μηνύματος του Προέδρου μας, καλούμε τον κόσμο της ομάδας να γεμίσει ασφυκτικά το γήπεδο, για να στείλει ένα ηχηρό μήνυμα ότι όλος ο κόσμος της Ανόρθωσης είναι παρών δίνοντας δύναμη στο νέο μας προπονητή και στους ποδοσφαιριστές μας, κάνοντάς τους να νοιώσουν από την αρχή τη στήριξη και την αγάπη μας.

Εισιτήρια για τον αγώνα προπωλούνται κανονικά στα ακόλουθα σημεία:

ΛΑΡΝΑΚΑ: Κατάστημα αναμνηστικών (μπουτίκ) σταδίου «Αντώνης Παπαδόπουλος» - 24634114

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Περίπτερο «Στέφανος», Λεωφόρος Σταυρού 46, τηλ. 22497121.

ΛΕΜΕΣΟΣ: Μπουτίκ Ανόρθωσης στο «Θεμιστόκλειο Αθλητικό Κέντρο», τηλ. 25395420.

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣ: Παραλίμνι - Περίπτερο «ΑΣΣΙΑ», Λεωφόρος Γρίβα Διγενή 232, τηλ. 23730618.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια