Δυο μεταγραφές ίσως και τρεις


Μετα και την αποχώρηση του Χρίστου Μάστριου ειναι κατι περισσοτερο απο σιγουρο οτι η ομαδα μας θα αποκτήσει  άλλο ενα κίπερ, ενω σκεψεις γίνονται και για κεντρικό αμυντικό αλλα και επιθετικό.


Για τη θέση του τερματοφυλακα  ο Ζορζ Κόστα έχει κάτι στα υπόψη του και αναμένονται νεότερα εντός των ημερών αφου ο Ιταλος του Μπεκιαϊ δεν ικανοποίησε.
Τωρα οσον αφορά τους επομενους που ειναι κοντα στην πορτα εξοδου όπως όλα δείχνουν ο επομενος που θα πει "αντιο" ειναι ο Μαρσίνιο. Απο την μια υπάρχει πληθώρα ποδοσφαιριστων στη θέση αυτη και απο την αλλη ο Βραζιλιανος βραχύσωμος μεσος δεν εδειξε με τιποτα να προσαρμοζετε στην ομαδα.
Στην θεση του μαλλον θα αποκτηθεί ενας επιθετικός που θα εχει την ευχερεια να παιζει τοσο μπροστα οσο και στα φτερα της επίθεσης.
Για το κέντρο της άμυνας υπάρχουν μονο τρεις κεντρικοί και ο Οικονόμου που μπορει να βοηθησει αλλα προς το παρων δεν ειναι ξεκαθαρο στον κ.Κοστα αν θα μπορει να παραμείνει στις πρωτες του επιλογες εστω και σαν δευτερη λυση.
Ειναι ξεκαθαρο ομως οτι για να παρουμε αμυντικο πρεπει να φυγει απο την ομαδα ακομα ενας πλην του Μαρσινιο εκτος και αν αποκτηθει καποιος Κυπριος παιχτης. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια