H συμφωνία τινάζεται στον αέρα!


Λίγες μόνο ώρες διήρκεσε το ειδύλλιο της ένωσης τουρκοκυπριακών σωματείων με την ΚΟΠ συμφωνα με το sentragoal.com.cy.


Ο πρόεδρος της φερόμενης ως ομοσπονδίας ποδοσφαίρου των κατεχομένων, Χασάν Σέρτογλου, πήγε στη Ζυρίχη, συναντήθηκε με αξιωματούχους της ΚΟΠ στην παρουσία του προέδρου της ΦΙΦΑ, Γιόζεφ Μπλάτερ και του προέδρου της ΟΥΕΦΑ, Μισιέλ Πλατίνι, υπέγραψε τη συμφωνία προσωρινής διευθέτησης για το ποδόσφαιρο στην Κύπρο και λίγες ώρες αργότερα, τίναξε όλη την προσπάθεια στον αέρα!

Ο Σέρτογλου έκανε δηλώσεις στα Μέσα Ενημέρωσης της Τουρκίας και των κατεχομένων αναφέροντας μεταξύ άλλων ότι δεν αποδέχεται τη συμφωνία που υπέγραψε! Ισχυρίστηκε ότι οι ισχυροί αξιωματούχοι της ΦΙΦΑ και της ΟΥΕΦΑ δεν συμπεριέλαβαν στη συμφωνία τις θέσεις των Τουρκοκυπρίων.

Ανέφερε επίσης ότι η συμφωνία δεν πρόκειται να κατατεθεί για τελική έγκριση από τη συνέλευση της ψευδοομοσπονδίας των κατεχομένων. Ο Σέρτογλου υποστήριξε επίσης ότι η τελική συμφωνία πολύ δύσκολα θα βελτιωθεί. «Όπως έχουν τα πράγματα, το κείμενο δεν ικανοποιεί τα αιτήματά μας», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Το Sentragoal.com.cy επικοινώνησε με αξιωματούχους της ΚΟΠ, οι οποίοι βρίσκονται στο αεροδρόμιο της Ζυρίχης για την επιστροφή τους στην Κύπρο, αλλά δήλωσαν έκπληξη και άγνοια για την στροφή 180 μοιρών του προέδρου της ψευδοομοσπονδίας των κατεχομένων.

Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

Όλα μπλέ και στην ενημέρωση...
Σχόλιο και άποψη με άποψη για την Ανόρθωση