Α.Νικολάου : "H Ανόρθωση είναι στην εντατική και το οξυγόνο εξαντλήθηκε"


Κραυγή απόγνωσης, αλλά και γενικό κάλεσμα όλων Ανορθωσιατών για συνένωση δυνάμεων από τον πρώην Πρόεδρο της "Κυρίας", Αχιλλέα Νικολάου.




«Στων Ψαρών την ολόμαυρη ράχη,
περπατώντας η δόξα μονάχη
μελετά τα λαμπρά παλικάρια
και στην κόμη στεφάνι φορεί
γινωμένο από λίγα χορτάρια
που 'χαν μείνει στην έρημη γη…»

"Φίλοι Ανορθωσιάτες,

είναι πλέον γνωστό σε όλους, ότι οι αλόγιστες πράξεις και η κακοδιαχείριση των προηγούμενων χρόνων, συσσώρευσαν ένα τεράστιο όγκο οικονομικών προβλημάτων αλλά και τον καταραμένο διχασμό και την αντιπαλότητα που μας οδηγεί στην κατάρρευση.

Με πόνο ψυχής, βλέπω να επαναλαμβάνονται τα ίδια λάθη του 2008, που μας έφεραν στη σημερινή κατάντια.

Εδώ και έξι μήνες, η Ανόρθωση είναι στην εντατική και το οξυγόνο και το αίμα που ο κ. Πουλλαΐδης συνεισέφερεν απλόχερα, εξαντλήθηκε. Πρότεινε να συσταθεί εταιρεία, ίσως σώσουμε το σωματείο μας από το κλείσιμο. Αντί να τον στηρίξουμε και να βοηθήσουμε όλοι να πετύχει το εγχείρημα, αρχίσαμε να πυροβολούμε, να λασπολογούμε και να μηδενίζουμε ανθρώπους που νυχθημερόν δουλεύουν αμισθί για τη σωτηρία της Ανόρθωσης.

Κάποιοι φίλοι Ανορθωσιάτες, όχι μόνο εναντιώνονται στη σύσταση εταιρείας, αλλά μάζεψαν λέει 800 χιλιάδες ευρώ και μπορούν να αναλάβουν να σώσουν το Σωματείο. Εγώ προσωπικά, τους ευχαριστώ για την προσπάθεια που κάνουν, αλλά θέλω να τους ρωτήσω πού ήταν και πώς ανταποκρίθηκαν στις τόσες εκκλήσεις μου για βοήθεια, όταν ήμουν πρόεδρος; Να σας πω εγώ. Για τρεις μήνες, μάζεψα μόνο 60 χιλιάδες ευρώ...

Φίλοι της πρωτοβουλίας αυτής, σας εκλιπαρώ και σας καλώ σε συνάντηση με το Διοικητικό Συμβούλιο πριν τη Γενική Συνέλευση της 20ης Φεβρουαρίου, να σμίξουμε τις δυνάμεις μας και να βρούμε την καλύτερη λύση για την Ανόρθωση.

Όλοι μαζί, μπορούμε. Χωρισμένοι και διχασμένοι, δεν υπάρχει επόμενη μέρα. Σταματήστε τις δημόσιες αντιπαραθέσεις και ελάτε σ' ένα τραπέζι να σώσουμε το Σωματείο μας. Δεν υπάρχει χρόνος, ότι πρέπει να γίνει, να γίνει ΤΩΡΑ!

Οι δηλώσεις αυτές αφορούν εμένα προσωπικά.

Με εκτίμηση,

Αχιλλέας Νικολάου"

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. Κυριε Αχιλλέα,
    Ξεκινάτε λέγοντας μας για λαθη των προηγούμενων Διοικησεων. Εγω θα τα ελεγα εγκληματα. Αυτοί οι άνθρωποι εκμεταλευοντας την αγαπη των αγνων ανορθωσιατων εφηύραν ενα εγκλημα που δεν εγινε ποτέ για να εκδιώξουν τον κυριο Παντελή απο την εξουσία και να αναλάβουν αυτοί ετσιθελικά την διοικηση της ομάδας. Απο τότε πάλι εκμεταλευόμενοι την αγάπη μας κατασπάραξαν όλα τα κέρδη του τσαμπιονς λινκ αλλά δεν έμειναν εκεί. Αφησαν το σωματείο με 17 εκατομμύρια χρέη. Μας λέτε λοιπόν οτι εγιναν λάθη. Ποιος θα πληρώσει για αυτά τα λάθη. Γιατι δεν ονοματιζονται αυτοι που εκλεψαν την ιστορία της ομαδας μας.
    Μας μιλατε για λαθη του 2008....ΕΛΕΟΣ κυριε Αχιλλέα. ...τα λαθη εγιναν από το πραξικόπημα του 2008 μεχρι και σήμερα. ..ποιος πληρωσε ξαναρωτώ...
    Μας λέτε να σας εμπιστευτουμε...μας στερεψε δυστυχως..η εμπιστοσυνη κερδιζετε...ειναι απλον....σας δειξαμε αρκετη μέχρι τωρα...
    ταπεινα
    Χαράλαμπος Κούρρης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Όλα μπλέ και στην ενημέρωση...
Σχόλιο και άποψη με άποψη για την Ανόρθωση