Χρ.Πoυλλαϊδης : " Καλά να μας υποσκάπτουν αλλά όχι σε τέτοιο βαθμό. Αυτό είναι αίσχος"


Στη Συνέλευση που έγινε το βράδυ της Τσικνοπέμπτης βγήκε προς τα έξω (οχι απο το δικο μας ιστολογιο) ότι ο Χρίστος Πουλλαΐδης με το που τελείωσε τον αρχικό του λόγο κάλεσε τα μέλη τα ψηφίσουν για το «ναι» ή το «όχι» της εταιρείας χωρίς να δεχθεί άμεσα ερωτήσεις. Κάτι τέτοιο, όπως δηλώνει στο protathlima.com oτι δεν ισχύει και τοποθετείται σχετικά.

Αναλυτικά:



«Πολλά από τα μέλη επειδή ήρθαν από μακριά και ήταν Τσικνοπέμπτη ζήτησαν να ψηφίσουν γρήγορα και να αποχωρήσουν. Και λέω εγώ ότι θα ανοίξουμε τις κάλπες - είναι δικαίωμα του άλλου πότε θα ψηφίσει - αλλά καλό είναι να απαντήσουμε τις ερωτήσεις και μετά να ψηφίσουν.

Αν χρειαστεί είπα θα μείνουμε μέχρι τα μεσάνυχτα να απαντήσουμε όλες τις ερωτήσεις του κόσμου. Ας μας πει ένας που υπέβαλε ερώτηση και δεν του απαντήσαμε ή του αρνηθήκαμε. Για όνομα του Θεού. Πήγαμε εκεί για να απαντήσουμε τις ερωτήσεις του κόσμου και θα αρνηθούμε; Ο πρώτος που βγήκε με έβρισε. Μου είπε είσαι του Κάκου, πως θα σ’ εμπιστευθούμε και φάγατε τα ριάλια και θύμωσα».

Ερωτηθείς ο κ. Πουλλαΐδης τι ακριβώς έγινε και βγήκε προς τα έξω αυτή η εικόνα, πρόσθεσε: «Προσέξτε γιατί οι λέξεις έχουν μεγάλη σημασία. Είπα ότι μετά από απαίτηση του κόσμου θα ανοίξουν οι κάλπες και όσοι θέλουν και επιθυμούν μπορούν να πάνε να ψηφίσουν. Και πετάχτηκε ο Μάμας και είπε δεν γίνεται. Και εγώ του είπα, κ. Μάμα, αυτό είναι αναφαίρετο δικαίωμα του καθενός. Θέλει να κάνει ερωτήσεις, θέλει να περιμένει, ότι θέλει.

Ο καθένας μπορεί ναι πει όχι, να ρίξει λευκό είτε να πει ναι. Αλλά εμείς θα μείνουμε ως τα μεσάνυχτα αν χρειαστεί για να απαντήσουμε όλες τις ερωτήσεις και ο κόσμος να φύγει 100% ικανοποιημένος. Πως γίνεται να γράφεται ότι ο Πουλλαΐδης αρνήθηκε. Ας μας πουν μια ερώτηση που αρνηθήκαμε να απαντήσουμε. Δεν γίνεται αυτά τα ψεύδη. Καλά μας υποσκάπτουν αλλά όχι σε τέτοιο βαθμό. Αυτό είναι αίσχος»

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. Και γιατί δεν επιλέγηκε άλλη μέρα εκτός της Τσικνοπέμπτης...που ήταν επόμενο πως ο κόσμος θα ερχόταν από τη μεγάλη του αγάπη για την ΑΝΟΡΘΩΣΗ αλλά από την άλλη θα βιαζόταν να φύγει για τις δικές του οικογενειακές υποχρεώσεις!!! Μήπως ήταν σκόπιμη η επιλογή της ημέρας αυτής; και αφού υπήρχε πίεση χρόνου για να παρθούν αποφάσεις γιατί η επιλογή της ημέρας δεν έγινε για τις 19.2 ή τις 21.2;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Όλα μπλέ και στην ενημέρωση...
Σχόλιο και άποψη με άποψη για την Ανόρθωση