Πετόσφαιρα : " Ικανοποιητική η διαιτησία αν και ήταν εις βάρος της Ανόρθωσης"


H ιστοσελίδα www.kerkida.net επικοινώνησε με μελος επιτροπής της πετοσφαιρας της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ το οποίο μετέφερε τα γεγονότα του αγώνα πετόσφαιρας ανάμεσα σε Αναγέννηση και ΑΝΟΡΘΩΣΗ απο την πλευρα του Σωματείου μας.




Η θέση της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ…

"Σε γενικές γραμμές η διαιτησία κρίνεται ικανοποιητική, αν και στην συγκεκριμένη φάση που σήκωσε όλη αυτή την ένταση ήταν εις βάρος της Ανόρθωσης. Με το σκορ στο 24-23, η Αναγέννηση διεκδίκησε πόντο για επαφή παίκτη της Ανόρθωσης στο δίκτυ. Όμως ο κανονισμός φέτος έχει αλλάξει.

Για να υπάρχει παράβαση , θα πρέπει ο παίκτης να ακουμπήσει την λωρίδα από πάνω από το δίκτυ, κάτι το οποίο δεν είχε συμβεί. Ο πόντος σωστά δόθηκε στην Ανόρθωση και έγινε το 24-24. Ακολούθησαν έντονες διαμαρτυρίες από πλευράς Δερύνειας, προηγουμένως είχαν δεχθεί κίτρινη κάρτα επίσης για διαμαρτυρία. Δόθηκε κόκκινη κάρτα, κάτι που σημαίνει ότι έπρεπε να δοθεί και ένας πόντος στην «Κυρία».

Η γραμματεία δεν είχε προσθέσει τον πόντο της Ανόρθωση και έτσι αντί να γίνει 25-24, έμεινε το 24-24, με την Αναγέννηση να παίρνει το σετ με 26-24. Με το τέλος του σετ, οι ιθύνοντες της Ανόρθωσης διαμαρτυρήθηκαν προς τον διαιτητή, ο οποίος αναγνώρισε το λάθος της γραμματείας και ζήτησε όπως επανέλθουν οι ομάδες στο γήπεδο για να συνεχιστεί το σετ από το 26-25 υπέρ της Δερύνειας. Πράγμα που έγινε και η Ανόρθωση κατάκτησε το σετ με 31-29.

Αν δεν δινόταν ο πόντος στην Ανόρθωση, θα ήταν καταστρατήγηση κανονισμών και δεδομένα θα ακολουθούσε ένσταση, η οποία θα έφερνε πιθανή επανάληψη του αγώνα.

Σε ότι αφορά τα επεισόδια που ακολούθησαν, ουδείς από την αποστολή της Ανόρθωσης δεν δέχθηκε οποιαδήποτε επίθεση γι’ αυτό και δεν θέλουν να σχολιάσουν οτιδήποτε σχετικό".


ΕΔΩ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια