Πετόσφαιρα : Νέα Σαλαμίνα - ΑΝΟΡΘΩΣΗ 1-3


Μια σπουδαία νίκη πήρε απόψε η ομάδα μας, μέσα στο «Σπύρος Κυπριανού», καταβάλλοντας τη Νέα Σαλαμίνα με 1-3 σετ.


Η Μεγάλη Κυρία μπήκε καλύτερα στα δύο πρώτα σετ, κερδίζοντας τα σχετικά άνετα με 21-25 και 19-25 αντίστοιχα.
 Στο τρίτο σετ οι ερυθρόλευκοι αντέδρασαν. Η υπεροχή εναλλασσόταν με την ομάδα μας να φτάνει πρώτη στο 7-8 και την Σαλαμίνα να μας προλαβαίνει στο 16-14. Το σετ ακολούθησε δραματική τροπή, αφού στους τελευταίους πόντους οι δυο ομάδες έδιναν πραγματική μάχη πάνω από το φιλέ. Τελικά η συμπολίτισσα κατάφερε να πάρει το σετ με 25-23 και να δώσει παράταση στην αγωνία.

Στο τέταρτο και τελευταίο σετ, η ομάδα του Μάριου Κοντού δεν ήταν διατεθειμένη να εκτροχιαστεί από την πορεία προς τον τίτλο. Παρά το αρχικό προβάδισμα των αντιπάλων με 8-4, οι πετοσφαιριστές μας «απάντησαν» με το 12-16 στο δεύτερο τεχνικό «τάιμ-άουτ», για να κατακτήσουν το σετ με 19-25 και το παιχνίδι με 1-3 σετ.

Στον άλλο αγώνα της βραδιάς, η δεύτερη στη βαθμολογία Ομόνοια επεκράτησε εντός έδρας με 3-1 σετ της Αναγέννησης Δερύνειας, έτσι η διαφορά δύο βαθμών ανάμεσα σε μας και τους πράσινους παρέμεινε αναλλοίωτη.
 Πλέον, ο τίτλος θα κριθεί την τελευταία αγωνιστική. Η Μεγάλη Κυρία φιλοξενεί την Αναγέννηση στο Θεμιστόκλειο και με νίκη 3-0 ή 3-1 σετ κατακτά το πρωτάθλημα, αδιαφορώντας για το αποτέλεσμα της αναμέτρησης Ομόνοια - Νέα Σαλαμίνα στη Λευκωσία.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια