Δύσκολα μένει στην ΑΝΟΡΘΩΣΗ


Δύσκολα θα είναι στην ΑΝΟΡΘΩΣΗ και την νέα σεζόν ο Κωστένογλου σύμφωνα πάντα με άρθρο balla.com.cy 

Αναλυτικα το αρθρο


Η Ανόρθωση της νέας χρονιάς (εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου) δεν θα φτιαχτεί από το Νίκο Κωστένογλου. Εκεί που οι τάσεις ήταν υπέρ της παραμονής του, σας αποκαλύπτουμε ότι το κλίμα αντιστράφηκε και με το τέλος των πλέι-οφ θα διαβεί την πόρτα εξόδου και η «Κυρία» θα προχωρήσει στην πρόσληψη νέου προπονητή. Δεν αποκλείεται για αυτόν να αποφασίσει και ο τεχνικός διευθυντής που θα προσληφθεί μέσα στις επόμενες μέρες.

Μπορεί προ ημερών ο Νίκος Κωστένογλου να κέρδιζε πόντους για παραμονή του στην τεχνική ηγεσία της Ανόρθωσης και τη νέα χρονιά (το έλεγαν και δημόσια οι παράγοντες του συλλόγου), όμως τα δεδομένα άλλαξαν ριζικά. Ο πρόεδρος Χρίστος Πουλλαϊδης ενημερώνεται καθημερινά από τους στενούς του συνεργάτες, οι οποίοι άλλαξαν και αυτοί άποψη για τον Ελλαδίτη κόουτς. Πώς έγινε αυτό; Μελετήσαμε πολύ καλά το όλο θέμα και σας ενημερώνουμε:

-Οι παράγοντες της ομάδας ενημερώθηκαν για την κατάσταση που επικρατεί στα αποδυτήρια και την σχέση των παικτών με τον προπονητή.
-Βλέπουν ότι η έλευση του κ.Κωστένογλου δεν άλλαξε τίποτα. Δεν είναι μόνο οι συνεχείς αποτυχίες αλλά κυρίως η αγωνιστική παρουσία της ομάδας στο γήπεδο.
-Ο υπογράφων μάλιστα πληροφορήθηκε ότι κατά την διάρκεια της χθεσινής μέρας που πληρώθηκαν οι ποδοσφαιριστές τον μισθό του Ιανουαρίου (το είδαν με πολύ θετικό μάτι και κάποιοι εξ αυτών έμειναν και απορημένοι, αφού δεν περίμεναν ότι σε διάστημα δέκα ημερών θα έπαιρναν δύο μηνιάτικα), κάποιοι εξ αυτών (που η διοίκηση προτίθεται να τους κρατήσει και τη νέα χρονιά)  ήρθαν σε επαφή με άτομα του στενού τους κύκλου αλλά και της διοίκησης κάνοντας  συζήτηση και για το θέμα του προπονητή. Ήδη κάποιοι παίκτες έλαβαν το μήνυμα ότι πολύ δύσκολα θα πορευθεί η νέα Ανόρθωση με τον κ.Κωστένογλου και για αυτό δεν προσπαθούν να αποδείξουν στον προπονητή για το τι αξίζουν μέσα στο γήπεδο.

Ο Νίκος Κωστένογλου από την πλευρά του δεν ήρθε σε καμία επαφή με την διοίκηση, αλλά στο πίσω μέρος του μυαλού του (ακούγοντας και τις δηλώσεις του προέδρου για στήριξη), είχε ότι θα έμενε στην ομάδα ότι και εάν συνέβαινε τη φετινή περίοδο.

Τα πράγματα όμως άλλαξαν άρδην και όλα συνηγορούν ότι το πέρασμα του Ελλαδίτη κόουτς από την Κύπρο και συγκεκριμένα από την Ανόρθωση θα είναι μικρό. Μέχρι τώρα ο απολογισμός του δεν είναι μόνο τραγικός αλλά και εφιαλτικός. Κρατήστε το τελευταίο γιατί και αυτοί που τον επέλεξαν τέτοια όνειρα βλέπουν κάθε βράδυ…

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια