Γενική Συνέλευση (LIVE)


Σ' εξέλιξη βρίσκεται στο γήπεδο «Αντώνης Παπαδόπουλος», η νέα Έκτακτη Γενική Συνέλευση της ANOΡΘΩΣΗΣ για το αν θα γινει τελικά σύσταση εταιρείας για να αναλάβει τη διαχείριση της ποδοσφαιρικής ομάδας.

ΚΛΙΚ ΓΙΑ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ

- Μέχρι τις 20:00 θα ολοκληρωθεί η ψηφοφορία.

- Πρώτα θα υπάρχουν ερωτήσεις.

- Οπως ανακοινώθηκε λίγο κάτω από το 1.000.000 ευρώ ειναι το ποσό που χρειάζεται για τα κριτήρια Μαρτιου η ομάδα μας.

- Για να περάσει η πρόταση για εταιρεία πρέπει να ψηφίσει υπέρ των 75% των μελών που θα δώσουν το παρόν τους στη Συνέλευση.

- O Χρίστος Πουλλαΐδης τόνισε ότι θα παραιτηθεί εάν αντιληφθεί ότι θα συνεχιστεί η ψιθυρολογία για περίεργα αποτελέσματα.

- Σε περίπτωση που προχωρήσει η εταιρεία θα απολυθεί το υπάρχων προσωπικό και θα επαναπροσληφθεί αλλο αναλόγως των απαιτήσεων που θα δημιουργηθούν.

- Mετά τον κύριο Πουλλαΐδη μίλησε ο Πρόεδρος της Επιτροπής Σωτηρίας, Χρίστος Ιωαννίδης, ο οποίος αναφέρθηκε σε επώνυμους ΑΝΟΡΘΩΣΙΑΤΕΣ που δεν στήριξαν οικονομικά την προσπάθεια που γίνεται.

- Μάλιστα κάλεσε το Σάββα Κάκο να μείνει μακριά από την ΑΝΟΡΘΩΣΗ γιατί αποτελεί κόκκινο πανί για τον κόσμο ενω αναφέρθηκε και στον Αντρέα Παντελή, τονίζοντας ότι έδωσε χρήματα για οικονομική βοήθεια, αλλά δεν επιθυμεί να εμπλακεί περαιτέρω.

- Με ποσοστό 86,3% των ψήφων των μελών της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ πέρασε η πρόταση για τη δημιουργία ποδοσφαιρικής εταιρείας και πλέον ξεκινά μια νέα εποχή στην "Κυρία".

- Ολοκληρώθηκε η Γενική Συνέλευση της Ανόρθωσης, παρουσία 250 περίπου μελών τα οποία με ποσοστό 86.3% ψήφισαν υπερ της δημιουργίας της εταιρείας.

- Ο πρόεδρος της Ανόρθωσης με το άκουσμα της είδησης ότι πέρασε η πρόταση για εταιρεία, δήλωσε: "Eνωμένοι μαζί θα κοιτάξουμε την επόμενη μέρα. Συνεχώς δίνουμε εξετάσεις. Η εταιρεία είναι δικό μου πνευματικό παιδί και όλοι θα αγωνιστούμε για την ανόρθωση της Ανόρθωσης. Να δώσουμε πίσω το χαμόγελο στους Ανορθωσιάτες. Να δώσουμε στον κόσμο μας τη χαμένη του υπερηφάνεια. Να έχετε υπομονή".

- Επιπρόσθετα, ανέφερε ότι η εταιρεία θα στηρίζεται σε τρεις πυλώνες. Ο πρώτος αποτελεί την λαϊκή βάση. Ο δεύτερος είναι η προσπάθεια στοχευμένης αναζήτησης μεγαλομετόχων και τέλος η προσπάθεια προσέλκυσης διάφορων εταιρειών που θα θέλουν να επενδύσουν στην ομάδα, που θα αποτελεί ευθύνη του ιδίου.

- Όπως έγινε γνωστό, η ομάδα χρειάζεται ένα ποσό κοντά στις €800.000 ευρώ για να μπορέσει να περάσει χωρίς προβλήματα τα κριτήρια Μαρτίου. Αρχικά, η Ανόρθωση έπρεπε να βρει €1.3 εκ. ώστε να ξεπεράσει τον σκόπελο. Οι €430 χιλ. που έβαλε η διοίκηση κατά την προηγούμενη Συνέλευση, σε συνδυασμό με τις περίπου €100 χιλ. που μαζεύτηκαν από εισφορές του κόσμου κατέβασαν το ποσό στο προαναφερθέν νούμερο, που θα πρέπει να εξευρεθεί στο διάστημα των ερχόμενων δύο βδομάδων.

- Απαντώντας σε ερώτηση ενός μέλους για τις παλιές οφειλές του σωματείου, ο Χρίστος Πουλλαΐδης τόνισε ότι στόχος της διοίκησης είναι να επαναδιαπραγματευτεί με άτομα στα οποία χρωστάει η ομάδα, έτσι ώστε να βρεθεί η πιο συμφέρουσα για το σωματείο φόρμουλα για την αποπληρωμή των οφειλών και να μπορέσει να προχωρήσει η Ανόρθωση.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια