Β.Σιέλης : " Δεν έκανα κάτι, δεν είμαι ήρωας...ανακουφίστηκε η καρδιά μου"



Στο Protathlima.com μίλησε ο Βαλεντίνος Σιέλης σχετικά με τηνν ενέργεια του, όταν να παραχωρήσει τις πρώτες βοήθειες στον Άντρεα Καλουτζέροβιτς με αποτέλεσμα να του σώσει την ζωή.

Αναλυτικά



Όσο αφορά τα καλά λόγια του κόσμου: «Είναι τιμή μου τα καλά λόγια που ακούω ωστόσο δεν θέλω ευχαριστίες γιατί δεν έκανα κάτι… δεν είμαι ήρωας αντέδρασα ενστικτωδώς να βοηθήσω έναν συνάνθρωπο».

Αναφορικά με την ενέργεια του: «Οποιοσδήποτε να ήταν εκεί πιστεύω θα έκανε το ίδιο από την στιγμή που σε δευτερόλεπτα μπορούσε να κινδυνεύει μια ανθρώπινη ζωή».

Πως έζησε το περιστατικό: «Κρατούσα την γλώσσα του και το στόμα του ανοιχτό, μέχρι να έρθουν οι γιατροί των δυο ομάδων, που αξίζουν τα συγχαρητήρια…

Όταν έφτασαν οι γιατροί εγώ αποχώρησα και στο μυαλό μου είχα τα χειρότερα μέχρι που άκουσα με ανακούφιση και γαλήνη στην καρδιά μου, ότι όλα εξελίχτηκαν καλά».

Σχετικά με την πορεία της Ανόρθωσης: Αντιμετωπίζουμε αρκετά προβλήματα ωστόσο παραμένουμε ενωμένοι. Η ομάδα βρίσκεται σε καλό δρόμο. Είμαστε πολύ σκληροί για να πεθάνουμε… »

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. Οι δηλώσεις του ποδοσφαιριστή τον εξυψώνουν ακόμη περισσότερο και από την ίδια του την πράξη. Αξίζουν πολλά μπράβο στον ίδιο, την οικογένειά του αλλά και στην οικογένεια της Ανόρθωσης.
    Με τέτοιους ανθρώπους η Ανόρθωση δεν θα παραμείνει για πολύ εκεί που βρίσκεται σήμερα και αυτό το λέω και το πιστεύω όντας ΑΠΟΕΛίστας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Όλα μπλέ και στην ενημέρωση...
Σχόλιο και άποψη με άποψη για την Ανόρθωση