Νικόλας Ευθυμίου : "Αγωνίζονται παιδιά που έπρεπε να παίζουν εδώ και πολύ καιρό"



H ιστοσελίδα www.protathlima.com, επικοινώνησε με τον Νικόλα Ευθυμίου που αγωνιζετε στον Οθέλλο δανεικος απο την ΑΝΟΡΘΩΣΗ ο οποιος μιλησε για την ανοδο της ομαδας του Οθέλλου αλλα και την για το μεγαλο του ονειρο...

Αναλυτικα

Νικόλα περιμένατε αυτή την πρόκριση;


Δουλέψαμε σκληρά από την προετοιμασία, ήμασταν μία οικογένεια, μας βοήθησαν προπονητής, και διοίκηση. Δεν το περιμέναμε, με τον χρόνο αρχίσαμε να το καταλαμβαίνουμε, βλέπαμε ότι αυτό θα έρθει. Δειλά-δειλά, στα μέσα της σεζόν, βλέποντας και τα αποτελέσματα των άλλων ομάδων, αρχίσαμε να το πιστεύουμε.

Ποια ήταν τα στοιχεία που έφεραν την πρόκριση;

Το γεγονός ότι ήμασταν σαν μια οικογένεια, το πάθος, η βοήθεια από τη διοίκηση και η πλήρη εφαρμογή των οδηγιών στις εντολές του προπονητή. Όλοι είχαν συμμετοχή σε αυτή την πορεία, δεν υπάρχουν κάποιοι που ξεχώρισαν.

Ελπίζατε και για την κατάκτηση του τίτλου στη Β’ κατηγορία;

Η Αγία Νάπα – σ.σ. που πήρε τελικά τον τίτλο - ήταν από τις καλύτερες ομάδες, αν ήμασταν πιο σοβαροί σε κάποιες περιπτώσεις, μπορούσε να ήμασταν κοντά τους.

Θα μείνεις και του χρόνου στον Οθέλλο;

Ελπίζω, πως ναι. Θα μιλήσω με τη διοίκηση και θα δούμε.

Προέρχεσαι από τις ακαδημίες της Ανόρθωσης, θα ήθελες να επιστρέψεις;

Φυσικά, είναι το όνειρό μου.

Τι έχεις να σχολιάσεις για την κατάσταση της Ανόρθωσης, αυτή την περίοδο;

Γίνεται μία μεγάλη προσπάθεια. Έχουν χρόνο συμμετοχής παιδιά που έπρεπε να παίζ
ουν εδώ και πολύ καιρό. Είμαι σίγουρος ότι η Ανόρθωση θα βρει τα πόδια της σε 1-2 χρόνια.

«Φάνταζε απίθανο»

Από την πλευρά του ο τεχνικός του Οθέλλου, Κώστας Σακκάς μας είπε: «Πρόκειται για μία πολύ μεγάλη επιτυχία, δουλέψαμε πολύ σκληρά. Υπήρχε πλήρης συνεργασία με όλους. Πετύχαμε κάτι που φάνταζε απίθανο. Ελπίζουμε να υπάρξει στη συνέχεια» δήλωσε ο τεχνικός Κώστας Σακκάς, ο οποίος θα έχει συζητήσεις με τη διοίκηση μετά το πέρας και της τελευταίας αγωνιστικής για να συζητήσει το θέμα της ανανεώσης της συνεργασίας του. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια