Άλλες ειδήσεις : Συλλυπητήρια ανακοίνωση απο ΑΝΟΡΘΩΣΗ και Ερμή προς τον Μιχάλη Πεκρή

Η Ανόρθωση με ανακοίνωση που εξέδωσε εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στον παλιό αντιπρόεδρο του Συλλόγου, Μιχάλη Ππεκρή, ο οποίος έχασε σήμερα τη μητέρα του σε ηλικία μόλις 52 χρόνων, μετά από πολυετή μάχη με τον καρκίνο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:





«Η οικογένεια της Ανόρθωσης Αμμοχώστου, εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στον φίλο, μέλος, υποστηρικτή και παλαιότερα αντιπρόεδρο του Συλλόγου μας Μιχάλη Ππεκρή, ο οποίος έχασε σήμερα τη μητέρα του σε ηλικία μόλις 52 χρόνων, μετά από πολυετή μάχη με τον καρκίνο.

Η απώλεια της αείμνηστης Γιωργούλας, βύθισε στο πένθος την οικογένεια της Ανόρθωσης, την προσφυγική κοινότητα Άσσιας απ' όπου κατάγεται, όπως και το Καλό Χωριό όπου προσωρινά διέμενε.

Η κηδεία της εκλιπούσας θα τελεστεί στο Καλό Χωριό Λάρνακας αύριο Δευτέρα, 19 Μαΐου, στις 16:30 το απόγευμα, στον Ιερό Ναό Αγίου Ραφαήλ και Βασιλείου. Θα παραστεί αντιπροσωπεία του ΔΣ του Συλλόγου μας.

Αιωνία της η μνήμη...»

Συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε και το σωματείο του Ερμή Αραδίππου:

«Ο Ερμής Αραδίππου επιθυμεί να εκφράσει τα ειλικρινή συλλυπητήρια εκ μέρους όλων για τον αδόκητο χαμό της Γεωργούλλας Ππεκρή, μητέρας του καλού μας φίλου και πρώην αντιπροέδρου της Ανόρθωσης Μιχάλη Ππεκρή.

Ο χαμός της μητέρας του καλού μας φίλου, σκόρπισε σε όλους βαθιά θλίψη και απευθύνουμε τα ειλικρινή και θερμά συλλυπητήρια.

Η κηδεία της εκλιπούσας θα γίνει τη Δευτέρα 19/5/2014 η ώρα 16:30 στον ιερό Ναό Αγίου Ραφαήλ και Βασιλείου στο Καλό χωριό Λάρνακας και αντιπροσωπεία του διοικητικού συμβουλίου του συλλόγου μας θα είναι παρών για το ύστατο χαίρε της Γεωργούλλας Ππεκρή.

Αιωνία της η μνήμη και ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα την σκεπάσει».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια