Υπό το βλέμμα του Αντρέ Πάους

Υπό το βλέμμα του Αντρέ Πάους, θα αγωνιστούν οι ποδοσφαιριστές της ΑΝΟΡΘΩΣΗ, o Ολλανδός θα βρίσκεται στις κερκίδες του «Αντώνης Παπαδόπουλος» για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση για να πάρει μια πρώτη γεύση από τη νέα του ομάδα.







Αν και δεν θα παίξει και πολύ μεγάλο ρόλο αυτό αφού πέραν των μισών παιχτών της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ θα αποτελέσουν παρελθόν απο την ομάδα το καλοκαίρι εν τούτης ο Ολλανδός τεχνικός θα παρακολουθησει του Κύπριους παίχτες της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ. Ο Πάους βρίσκεται σε στενή επαφή με τον τεχνικό διευθυντή Λέουβεν και έχουν πάρει κάποιες αποφάσεις, οι οποίες αναμένεται να υλοποιηθούν αφού ολοκληρωθεί η σεζόν.

Στα του αγώνα τωρα ο Κωστένογλου αντιμετωπίζει και σημερα αρκετά αγωνιστικά προβλήματα, καθώς οι Δημητρίου, Αβραάμ, Βέγκα Οικονόμου, Μάκος, Φοφανά και Σιέλης ενώ αμφίβολοι είναι οι Μπεσέρα και Μαραγκός.

Οσο αφορα τα σεναρια για την αρχικη 11αδα κάτω από τα δοκάρια, πολύ πιθανό να επιστρέψει ο Βαλβέρδε και να μείνει στον πάγκο ο Τέκια. Δεξιός μπακ θα είναι ο Λοΐζίδης, αριστερός μπακ ο Λαΐφης, κεντρικοί αμυντικοί οι Ζόρζε και Άντιτς. Στη μεσαία γραμμή θα αγωνιστούν οι Οχαγιόν και Θεοδώρου, με τον Γκριγκαλασβίλι σε επιτελικό ρόλο. Στα φτερά της επίθεσης θα δούμε τους Μακρή και Κάλβο, όπως και τον Κολαούτι στην κορυφή.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια