Πάους : " Είμαστε σε επαφές με την Ανόρθωση, πρέπει να περιμένουμε"

Το www.kerkida.net μίλησε με τον Αντρε Πάους ... Ο ιδιος επιβεβαίωσε τις επαφές, επανέλαβε αρκετές φορές ότι θα πρέπει να περιμένουμε για τις εξελίξεις και εξέφρασε την εκτίμηση ότι το θέμα θα ξεκαθαρίσει μέσα στην επόμενη βδομάδα...

Στην αρχική του τοποθέτηση, όταν τον ρωτήσαμε πού βρίσκονται οι επαφές, μας ανέφερε: "Eίναι πολύ νωρίς για μένα να μιλήσω για το ενδεχόμενο να εργαστώ στην Κύπρο. Είμαστε σε επαφές με την Ανόρθωση και δεν θα ήθελα να πω πολλά, πρέπει να περιμένουμε".
Σε ερώτησή μας αν έχει συναντηθεί με τον κ. Φαν Λέουβεν: "Όχι ακόμα. Αυτή την στιγμή βρίσκομαι στην Μάλτα. Θα πάω στην Ολλανδία στο τέλος της επόμενης βδομάδας, θα συναντηθώ και με τον κ. Φαν Λέουβεν και τότε θα ξέρουμε περισσότερα".
Σε ερώτηση αν μέχρι το τέλος της άλλης εβδομάδας θα ξεκαθαρίσει οριστικά το θέμα: "Ναι, πιστεύω ότι στην άλλη βδομάδα θα ξεκαθαρίσει".
Έπειτα τον ρωτήσαμε πως "βλέπει" την προοπτική να εργαστεί στην Ανόρθωση: "Σίγουρα είναι κάτι που με ενδιαφέρει. Είναι μια μεγάλη πρόκληση για μένα. Ξέρω ότι είναι ένας επαγγελματικός σύλλογος, με εξαιρετικές εγκαταστάσεις και σίγουρα θα με ενδιέφερε. Όμως, είναι νωρίς για να πω κάτι περισσότερο".
Μετά τον ρωτήσαμε αν έχει μιλήσει με κάποιους γνωστούς του στην Κύπρο, για να συλλέξει πληροφορίες για την Ανόρθωση και το Κυπριακό ποδόσφαιρο: "Όχι, δεν έχω μιλήσει με κάποιο ακόμα".
Τέλος, σε ερώτηση αν θεωρεί ότι είναι αρκετά κοντά στο να κλείσει θετικά το θέμα, ήταν πολύ επιφυλακτικός: "Για μένα είναι μια μεγάλη πρόκληση, όμως πρέπει να περιμένουμε να ξεκαθαρίσουν και κάποια άλλα πράγματα και εδώ στην Μάλτα. Πρέπει να περιμένουμε και θα δούμε, είναι δύσκολο για μένα να πω κάτι περισσότερο".

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια