Άλλες ειδήσεις : Οι μετεγγραφές των διεθνών ποδοσφαιριστών

Η μετεγγραφική περίοδος βρίσκεται σε εξέλιξη και ήδη αρκετοί ποδοσφαιριστές έχουν αλλάξει ποδοσφαιρική στέγη. 




Αρκετές από τις μετακινήσεις που έχουν γίνει, αφορούν διεθνείς ποδοσφαιριστές οι οποίοι, είτε επέστρεψαν από το εξωτερικό σε Κυπριακές ομάδες, είτε έχουν μετακινηθεί από μια Κυπριακή ομάδα σε άλλη.
Αναλυτικά οι μετεγγραφές ποδοσφαιριστών με πρόσφατες συμμετοχές ή κλήσεις στην Εθνική Ανδρών:
Ηλίας Χαραλάμπους: Νέος ποδοσφαιρικός σταθμός για την πολύπειρο αμυντικό η ΑΕΚ Λάρνακας. Στην περσινή περίοδο ο Ηλίας Χαραλάμπους αγωνίστηκε στη Δόξα Κατωκοπιάς και στο Ελληνικό Πρωτάθλημα με το Λειβαδιακό.
Αντώνης Γιωργαλλίδης: Μετά την περσινή επιτυχημένη παρουσία του στο Ελληνικό Πρωτάθλημα με τον Πλατανιά, ο διεθνής τερματοφύλακας επέστρεψε στην Κύπρο και στην Ομόνοια.
Γιώργος Εφραίμ: Μετά από αρκετά χρόνια παρουσίας στην Ομόνοια, ο διεθνής επιθετικός ανήκει πλέον στο ρόστερ του ΑΠΟΕΛ.
Βαλεντίνος Σιέλης: Η ΑΕΛ είναι η επόμενη ομάδα στην καριέρα του Βαλεντίνου Σιέλη, μετά από αρκετά χρόνια παρουσίας στο ρόστερ της Ανόρθωσης.  
Γιώργος Αρέστη: Ο 20χρόνος μέσος που έκανε ντεμπούτο με την Εθνική Ανδρών στην Ιαπωνία, αποχώρησε από την ΕΝΠ και θα αγωνίζεται στην επόμενη ποδοσφαιρική περίοδο με την Αγία Νάπα.
Γιώργος Λοϊζου: Ο 22χρόνος τερματοφύλακας ο οποίος ήταν στις πρώτες κλήσεις του προπονητή της Εθνικής Ανδρών Πάμπου Χριστοδούλου, ανήκει πλέον στο δυναμικό του Εθνικού Άχνας. Πέρσι αγωνιζόταν στο Χαλκάνορα Ιδαλίου.
Γιώργος Οικονομίδης: Ανήκει πλέον στο δυναμικό της Ομόνοιας, μετά την περσινή παρουσία του στη Δόξα Κατωκοπιάς. Ο Οικονομίδης ήταν για πρώτη φορά σε αποστολή της Εθνικής Ανδρών στο τελευταίο φιλικό με την Ιαπωνία.


Αλέξανδρος Κωνσταντίνου: Από τον περασμένο Ιούνιο ανήκει στο ΑΠΟΕΛ στο οποίο μετακινήθηκε μετά τη λύση του συμβολαίου του με τον Απόλλωνα.

Ανδρέας Σταύρου: Ανήκει πλέον στο δυναμικό της ΑΕΛ, αποχωρώντας μετά από πολυετή παρουσία από τον Απόλλωνα.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια