Τα ωραία απογεύματα που έλειψαν

Θα πει κανείς ότι η αγωνιστική κριτική από ένα παιχνίδι με την Αμαθούς Αγίου Τύχωνα είναι και λίγο άνευ νοήματος, εξάλλου το φιλικό αυτό είχε άλλο χαρακτήρα. Όμως πράγματα να σχολιάσεις υπήρξαν λίγο έξω από τις τέσσερις γραμμές του γηπέδου, με τον κόσμο υπό τις περιστάσεις να δίνει το παρών του ικανοποιητικά.



Η κερκίδα στη Γερμασόγεια σχεδόν γέμισε για ένα ματς που δεν είχες και πολλά να δεις, με αντίπαλο που ούτε καν στο κύπελλο δεν παίζει να τον βρεις και χωρίς τις πολλές προσθήκες που θα λειτουργούσαν ως «μαγνήτης».

Όμως ο κόσμος πήγε, κάθισε ήρεμα είδε τον αγώνα και μετά το τέλος του είχε την ευκαιρία να γνωρίσει τους παίκτες με τις καθιερωμένες φώτο και αυτόγραφα. Όσοι πήγαν, μόνο το όνομα του συλλόγου τους έπεισε να βρεθούν εκεί γεγονός που φανερώνει την κρυμμένη τα τελευταία χρόνια δυναμική που ελέω των γνωστών συγκυριών υπάρχει σε όλες τις πόλεις.

Το σημαντικότερο είναι πως σε αυτό το ματς πήγαν όλοι χωρίς την έγνοια για το αν θα γυρίσουν ήρεμοι και έτσι βρέθηκαν με τα παιδιά τους εκεί. Προ εβδομάδων όλοι θυμάστε τα σκηνικά στην πρώτη προπόνηση και πόσο αηδιασμένος ένιωσε ο κόσμος.

Όμως είναι εκεί και θα επανέλθει μαζικά αν πρώτα πιστέψει ότι σταμάτησαν να τον κοροϊδεύουν, η ομάδα έχει αξιοπρέπεια στο γήπεδο και του προσφέρει κάτι να πάει να δει, αλλά και όταν θα νιώθει πως θα υπάρχει ασφάλεια για να πάει και να γυρίσει με τα παιδιά του χαμογελαστός. Δώστα αυτά στον κόσμο και δεν θα προλαβαίνεις να τους μετράς όπως γινόταν στα Ευρωπαϊκά ματς ακόμα και με ομάδες τύπου Βάρνταρ Σκοπίων ή μετά από νίκες εκτος 3-1 με την Κλουζ πριν κάποια χρόνια.

Στα της επικαιρότητας, έγινε λόγος για τέσσερις ακόμα κινήσεις και αναμένουμε πρώτιστα τον φορ. Έχει κουράσει το θέμα αλλά λίγη ακόμα υπομονή και λέγεται πως θα «ψήσει» τον κόσμο το άκουσμα του ονόματος.

απο : 24sports.com.cy


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια