Μήτρου : "Έχουμε βγει εκτός χρονοδιαγραμμάτων"


Για όλα όσα αφορούν την Ανόρθωση μίλησε στον Super ΣΠΟΡ FM ο εκπρόσωπος τύπου της Ανόρθωσης Μαρίνος Μήτρου.


«Όλα πάνε καλά στην Ολλανδία, σήμερα απολαμβάνουν το ελεύθερο τους οι ποδοσφαιριστές και φτάσαμε στο Άμστερνταμ για βόλτα στην πόλη» είπε αρχικά ο κ. Μήτρου.

Για τα μεταγραφικά…

«Δεν υπάρχει κάτι ανακοινώσιμο όσον αφορά τα μεταγραφικά. Έχουμε βγει λίγο εκτός χρονοδιαγραμμάτων, αναμένουμε όμως στις επόμενες μέρες θα αρχίσουν να ξεκαθαρίσουν κάποιες περιπτώσεις. Ο χρόνος αρχίζει πλέον να δουλεύει εναντίον μας όμως ελπίζουμε να φέρουμε τους παίκτες που θέλουμε με τα ποσά που μπορούμε να δώσουμε. Είναι μια σειρά από λόγοι που έφεραν την καθυστέρηση, το οικονομικό είναι πρώτος λόγος. Δυστυχώς και η φήμη της Κύπρου σαν κακοπληρωτής παίζει τον ανασταλτικό ρόλο της. Επιπλέον είναι και το γεγονός ότι η ομάδα μας δεν είναι στην Ευρώπη» .

Για τους Εντέ και Γκαρσία…

«Περιμένουμε από τον Εντέ το αργότερο μέχρι αύριο για να ξεκαθαρίσει κάποια πράγματα, ενώ με τον Γκαρσία τα δεδομένα είναι γνωστά. Έκανε προπονήσεις στο Ισραήλ και εφόσον έρθει θα είναι σε καλή κατάσταση»

Για τον Τονούτσι…

«Ο Τονούτσι θα έχει και μια συνάντηση με τον πρόεδρο στην Ολλανδία. Δώσαμε στον παίκτη κάποιο χρόνο περιμένοντας πρόταση. Δεν ήρθε κάτι αξιόλογο και θέλουμε τώρα να μπούμε κι εμείς στο παιχνίδι για να τον αποκτήσουμε. Σίγουρα θα χρειαστεί και μια υπέρβαση, θέλουμε να τν έχουμε μαζί μας και ελπίζουμε ότι θα τα καταφέρουμε».

Για τον Αμπουρχάνια…

«Είχε κάποιες ενοχλήσεις πριν το φιλικό με την Φέγενορντ και γι’ αυτό δεν θέλησε ο προπονητής να ρισκάρει την συμμετοχή του».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια