Μήτρου : "Κλειστές άμυνες ..."


Η ιστοσελίδα www.kerkida.net επικοινώνησε με τον εκπρόσωπο Τύπου της "Κυρίας" Μαρίνο Μήτρου, ο οποίος σχολίασε το φιλικό της ομαδας μας με την ΕΝΠ.


Για τα στοιχεία του φιλικού: 

"Ήταν ένα καλό φιλικό για να δούμε την ομάδα μας πώς αντιδρά απέναντι σε κλειστές άμυνες. Ο αντίπαλος ήταν πιο πίσω σε βαθμό ετοιμότητας αφού ξεκινά το πρωτάθλημα σε ένα μήνα. Ο προπονητής χρησιμοποίησε σχεδόν όλους τους ποδοσφαιριστές και δοκίμασε διάφορα".

Για την εμφάνιση σε σχέση με τα προηγούμενα φιλικά: 

"Δεν είδαμε διαφορετικά πράγματα σε σχέση με άλλα φιλικά, λίγο πολύ ήταν μια συνέχεια. Η εικόνα ήταν αυτή που περιμέναμε, χωρίς μεγάλες αποκλείσεις. Για την ώρα δεν υπάρχει άλλο φιλικό προγραμματισμένο μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος".

Για το ανεπίσημο ντεμπούτο του Εντέ: 

"Έπαιξε για μία περίπου ώρα, έδειξε καλά στοιχεία και ο κόσμος τον χειροκρότησε. Θέλει τον χρόνο του για να προσαρμοστεί και να μπει στο κλίμα τις ομάδας. Μέχρι το πρώτο επίσημο παιχνίδι θα είναι πιο έτοιμος, δεν τίθεται θέμα με την φυσική του κατάσταση η οποία είναι σε πολύ καλό επίπεδο. Αυτό που απομένει είναι να... δέσει με το υπόλοιπο σύνολο και να μάθει την φιλοσοφία του προπονητή".




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια