Πουλλαϊδης : "Έρχεται απόψε ο Καμίνσκι..."


Τα δικά του μηνύματα για τη διαιτησία έστειλε μιλώντας στο Protathlima.com ο πρόεδρος της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ Χρίστος Πουλλαΐδης. 

Αναλυτικά: 


«Η Ανόρθωση χτίζει μια μεγάλη ομάδα Πιστεύουμε ότι αύριο θα πάμε στο ΓΣΠ για τη νίκη. Είμαστε σε ένα κρίσιμο σημείο αναδιοργάνωσης του οικοδομήματος μας», ανέφερε στην αρχική του τοποθέτηση.

Ακολούθως, μίλησε για το κεφάλαιο διαιτησία και έστειλε τα δικά του μηνύματα:

«Η διαιτησία παίζει μεγάλο και καθοριστικό ρόλο. Πέρσι πιστεύουμε δεν είχαμε τη σωστή διαχείριση και φέτος ευελπιστούμε ότι αυτό θα αλλάξει. Στο ΓΣΠ υπάρχει μια κακή προϊστορία με τη διαιτησία. Ζητούμε και απαιτούμε ίση μεταχείριση και σεβασμό προς το ιστορικό σωματείο της Ανόρθωσης».

Θυμίζουμε ότι διαιτητής κόντρα στην Ομόνοια είναι ο Θωμάς Μούσκος με βοηθούς τους Μιχάλη Σωτηρίου και Μιχάλη Τσεντή. Τέταρτος έχει οριστεί Ανδρέας Π. Ανδρέου και παρατηρητής ο Πέτρος Φρίξου. Επιπρόσθετοι είναι οι Μάριος Τσαγγάρης και Κώστας Ψευδιώτης. 

Ο διοικητικός ηγέτης της «Κυρίας», έστειλε και το δικό του μήνυμα στον κόσμο της ομάδας: 

«Καλούμε τον κόσμος μας να έρθει και να μας στηρίξει, γιατί χωρίς τον κόσμο μας, μας λείπει ο 12ος μας παίκτης».

Κλείνοντας, τον ρωτήσαμε και για τα μεταγραφικά αλλά δεν θέλησε να πει πολλά. Για τον Βέλγο τερματοφύλακα Καμίνσκι, απλά είπε:

«Ταξιδεύει απόψε και έρχεται τα ξημερώματα. Είναι μια αξιόλογη περίπτωση για την οποία μας μίλησε με τα καλύτερα ο Φαν Λίουεν και έρχεται με τους καλύτερους οικονομικούς όρους για το σωματείο μας. Είναι μια ευκαιρία για μας».


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια