Ψώνια από το πάνω ράφι



Τρεις κινήσεις πρώτης γραμμής θέλει να κάνει η Ανόρθωση και ο Σταν Φαλξ μαζί με τον Αντρέ Πάους βρίσκονται στο ψάξιμο.

Ακραίος επιθετικός, επιτελικός και επιθετικός είναι οι τρεις θέσεις που ψάχνει το ολλανδικό δίδυμο. Θέσεις σημαντικές και όπως είναι λογικό, οι αποφάσεις που θα παρθούν θα κρίνουν τις δυνατότητες της επιθετικής γραμμής στη νέα αγωνιστική περίοδο.

Για την ώρα, και παρά την αποχώρηση του Ίσμαελ Γκονσάλβες, ο Ολλανδός τεχνικός διευθυντής έχει ως προτεραιότητα την ολοκλήρωση της απόκτησης του δημιουργικού μέσου. Στον εντοπισμό του έχει ρίξει το βάρος του τα τελευταία 24ωρα και έχει ξεχωρίσει δυο ποδοσφαιριστές.

Περιμένει κάποιες εξελίξεις και σύντομα πολύ πιθανόν να προκύψει και η τελική απόφαση. Ένα όνομα που γράφτηκε και το οποίο απασχολεί είναι αυτό του 27χρονου Νικολάς Μαρτίνες που ανήκει στον Ολυμπιακό Πειραιώς αλλά τέθηκε εκτός πλάνου.

Πρόκειται για ποιοτικό παίκτη που μπορεί να αγωνιστεί και στα «φτερά» και επιτελικός, όμως δύσκολα μπορεί να έρθει στην Κύπρο. Επίσης, εκτός πλάνου των νταμπλούχων Ελλάδας είναι και ο Μάικλ Ολαϊτάν, ο οποίος πρόσφατα απασχόλησε έντονα το ρεπορτάζ της Ανόρθωσης. Όπως λένε οι κυανόλευκοι, δεν υπάρχει ενδιαφέρον για τον ποδοσφαιριστή.

Το σίγουρο είναι ότι η «Μεγάλη Κυρία» θα προσπαθήσει να κινηθεί με παίκτες εγνωσμένης αξίας. Με ποδοσφαιριστές που το ρίσκο αποτυχίας θα είναι μικρότερο και θα έχουν ξεκάθαρη εικόνα για την αξία τους οι Φαλξ και Πάους.

Δεν πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο η μια από τις τρεις κινήσεις να είναι με ποδοσφαιριστή που πέρσι αγωνίστηκε στο ολλανδικό πρωτάθλημα. Και αυτό γιατί ο Φαλξ έχει στη λίστα του κάποιους παίκτες από την Ολλανδία, τους εξετάζει και θα αποφασίσει.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια