Μακρής : "O κόσμος μας...ο 12ος παίκτης"


Δηλώσεις στην ιστοσελίδα balla.com.cy παρέθεσε ο νεαρός ποδοσφαιριστής της ομάδας μας, Ανδρέας Μακρής...

Αναλυτικα...

Για τη νίκη κόντρα στην ΑΕΚ και τον τρόπο με τον οποίο επιτεύχθει η πρώτη επιτυχία της σεζόν: 

«Σίγουρα όταν νικάς στο τελευταίο λεπτό στην τελευταία φάση του αγώνα είναι πολύ ωραία τα συναισθήματα που νιώθεις. Μπορούσαμε να τελειώσουμε το παιχνίδι πιο γρήγορα αλλά το θετικό είναι πως το αποτέλεσμα είναι υπέρ μας, για τους τρεις βαθμούς οι οποίοι είναι πολύ σημαντικοί για την μετέπειτα πορεία της ομάδας. Παίξαμε καλό ποδόσφαιρο, δείξαμε στον κόσμο ότι η ομάδα μπορεί και τα καλύτερα έρχονται».

Για την παρουσία του κόσμου στο “Αντώνης Παπαδόπουλος”: 

«Θέλουμε δίπλα μας τον κόσμο, ευχαριστούμε πάρα πολύ για την υποστήριξη, ήταν δίπλα μας, τον νιώθαμε συνέχεια, ήταν ο 12ος παίκτης, θέλουμε να γεμίζει το γήπεδο όπως παλιά. Ο κόσμος είναι η δύναμη της ομάδας και στηρίζουμε πολλά στον κόσμο μας».

Για τα τρία σερί παιχνίδια σε μια εβδομάδα κόντρα σε Ερμή (21/7), ΑΠΟΕΛ (24/9) και Αγία Νάπα (27/9):

«Δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα αλλά υπάρχει και θετικό καθώς θα παίξουν όλοι οι παίκτες και πιστεύω πώς θα πάμε μια χαρά. Πρέπει να είμαστε σοβαροί , δεν είναι πολλές μέρες, κάθε μέρα που περνά πρέπει να είμαστε καλύτεροι και πιστεύω πώς θα είμαστε μια χαρά».

Για το που μπορεί να φτάσει η φετινή Ανόρθωση:

 «Αυτό δεν μπορώ να το πω αυτή τη στιγμή. Δείξαμε σήμερα όπως και στο προηγούμενο παιχνίδι ότι η ομάδα μπορεί να φτάσει πολύ ψηλά και να κάνει πολλά πράγματα φέτος η Ανόρθωση».


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια