Λαϊφης : "O Πάους έχει μεγάλα..."


Ο Κωνσταντίνος Λαΐφης, μιλά στη SPORTDAY και οι τοποθετήσεις του έχουν ενδιαφέρον. Αναφέρεται στα κότσια που έχει ο Αντρέ Πάους, στην προσωπική του δικαίωση και την Ανόρθωση που έχει αλλάξει και έχει τα φόντα να πετύχει πολλα.

Αναλυτικά...

Ο 21χρονος άσος πιστεύει ότι η πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα ήταν πολύτιμη:

«Σε αυτό το νέο ξεκίνημα που κάνουμε είναι πολύ σημαντικό να έρθουν θετικά αποτελέσματα στο ξεκίνημα, τόσο για μας όσο και για τον κόσμο. Η αυτοπεποίθηση και η καλή ψυχολογία είναι σημαντικά στοιχεία και η νίκη επί της ΑΕΚ μας τα έδωσε αυτά. Θεωρώ ότι η νίκη μας ήταν δίκαιη, αφού ήμασταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα. Κρατήσαμε μπάλα, δημιουργήσαμε ευκαιρίες και τέλος ευτυχώς ήρθε το γκολ».

Ο Κωνσταντίνος θεωρεί ότι οι συνθήκες στην Ανόρθωση φέτος είναι ιδανικές και είναι σίγουρος ότι κάτι καλό θα βγει στην πορεία.

«Η ατμόσφαιρα στα αποδυτήρια είναι πολύ καλή, είμαστε μια οικογένεια. Δουλεύουν όλα πλήρως επαγγελματικά και νιώθουμε σιγουριά και ασφάλεια. Άλλαξαν πολύ τα πράγματα σε σχέση με άλλες χρονιές. Χτίζεται κάτι σε υγιείς βάσεις και θεωρώ ότι έχουμε τα φόντα να πετύχουμε πολλά…».

Ο Λαΐφης αποκαλύπτει ότι ποτέ στην καριέρα του παλαιότερα δεν έπαιξε στη μεσαία γραμμή και ότι η επιλογή να παίξει στο κέντρο ήταν του Αντρέ Πάους.

 «Πάντα έπαιζα αριστερό μπακ ή αριστερό χαφ. Ο προπονητής μου διέκρινε κάποια στοιχεία σε μένα και μου είπε ότι θα παίξω σε αυτή τη θέση. Έχει μεγάλα κότσια ο κ. Πάους, αφού δεν είναι εύκολο να εμπιστεύεσαι ένα νεαρό παίκτη για την 11άδα και μάλιστα σε μια θέση που δεν έπαιξε παλαιότερα».

Το γεγονός ότι κατάφερε να θεωρείται ένα σημαντικό μέλος της νέας Ανόρθωσης είναι προσωπική δικαίωση για τον ίδιο.

 «Δούλεψα πολύ τα τελευταία χρόνια. Παρόλο ότι πέρσι δόθηκα δανεικός στην Αλκή, δεν τα παράτησα και θεωρώ ότι τώρα ήρθε η δικαίωση. Απέδειξα νομίζω ότι άξιζα ευκαιρίες και ίσως ήταν λάθος που πέρσι με έδωσε δανεικό η ομάδα. Φυσικά ακόμα δεν πέτυχα κάτι σπουδαίο. Θέλω να καθιερωθώ στην Ανόρθωση και να προσφέρουμε χαρά στον κόσμο. Ένιωσα την υποστήριξή τους στον αγώνα με την ΑΕΚ και ήταν πάρα πολύ θερμή. Το μόνο που με στεναχώρησε ήταν ότι έλειπαν οι οργανωμένοι, όμως ελπίζω στα επόμενα παιχνίδια να είναι μαζί μας από την αρχή».


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια