ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ: ΠΑΝΣΥΦΙ: "Πρόστιμο €8.000 για συνολική ζημιά €100..."


Με ανακοίνωσή του, ο ΠΑΝΣΥΦΙ Ανόρθωσις ενημερώνει ότι η δικαιοσύνη εξάντλησε όλη την αυστηρότητά της για τις κατηγορίες που αντιμετώπιζαν οργανωμένοι οπαδοί της "Κυρίας" για την κατάληψη των γραφείων του σωματείου.

Αναλυτικά:

Όλη την αυστηρότητά της εξάντλησε η «δικαιοσύνη» στους οργανωμένους οπαδούς της ομάδας μας, που αντιμετώπιζαν κατηγορίες για την δεύτερη κατάληψη που έγινε στα γραφεία του Σωματείου στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» στις 12 Φεβρουαρίου.

Παρά το γεγονός ότι η επίσημη Ανόρθωση απέσυρε το παράπονό της προσκομίζοντας στις αρχές απολογητική επιστολή εκ μέρους των κατηγορουμένων, η Νομική Υπηρεσία επέλεξε να αγνοήσει τη μεταμέλεια των οπαδών μας και να τους τιμωρήσει για την «παράνομη είσοδο» στο «ΠΑΠ» και την πρόκληση ζημιών (ένα σπασμένο πόμολο και κάποια αυτοκόλλητα).Το ύψος των ζημιών υπολογίστηκε στα €100.

Δέκα από τους 17 κατηγορούμενους παραδέχτηκαν ενοχή και τιμωρήθηκαν με €800 έκαστος, τα οποία καλούνται να καταβάλουν άμεσα προκειμένου να αφεθούν ελεύθεροι! Τρεις απέρριψαν τις κατηγορίες και η δίκη τους θα συνεχιστεί ενώ άλλοι τέσσερις δεν παρουσιάστηκαν στο δικαστήριο.

Συνολικό πρόστιμο €8.000 λοιπόν, άμεσα καταβλητέων, σε νεαρά παιδιά κάποια εκ των οποίων είναι άνεργα ή ακόμα σπουδάζουνγια συνολική ζημιά €100 την οποία προθυμοποιήθηκαν να αποκαταστήσουν και με το παραπάνω.



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια