Μήτρου: «Ο Κουτσοκούμνης είναι Αποελίστας»


Μετά τις τοποθετήσεις του προέδρου της ομοσπονδίας στο ραδιόφωνο του Ράδιο Πρώτο, ο υπεύθυνος επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων της Ανόρθωσης, ζήτησε να κάνει παρέμβαση για αποκατάσταση της αλήθειας. Στις δηλώσεις του ο Μήτρου απάντησε στις τοποθετήσεις του προέδρου της Κ.Ο.Π, αναφέροντας πως ο πρόεδρος της ομοσπονδίας δεν είναι ενημερωμένος για τα θέματα. Επιπλέον εξέφρασε και την απορία κατά πόσο τα πρόστιμα και τα έξοδα του κ. Κουτσοκούμνη στην Κ.Ο.Π, τα πληρώνει το ΑΠΟΕΛ;

Αναλυτικά η τοποθέτηση του Μήτρου

«Θέλω να απαντήσω με όλο το σεβασμό προς το θεσμό του προέδρου της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου αλλά και προς τον κ. Κουτσοκούμνη προσωπικά, έστω κι αν ο ίδιος δεν σεβάστηκε την Ανόρθωση αναφερόμενος σε κλάματα και χαρακτηρίζοντας τα όσα λέμε ανοησίες. Ο κ. Κουτσοκούμνης μάλλον δεν είναι ενημερωμένος σωστά στο θέμα των ακαδημιών, αφού οι 4 χιλιάδες που αποκόπηκαν για τις διαιτησίες είναι άλλες από τις 6 χιλιάδες που αποκόπηκαν για τα πρόστιμα και τα έξοδα του κ. Σάντη. Εάν επιθυμεί μπορούμε να του στείλουμε και την σχετική αλληλογραφία να το διαπιστώσει.
Επιπλέον, έβαλε λόγια στο στόμα μου που δεν είπα για τον κ. Σάντη. Σε καμιά περίπτωση δεν ανέφερα ότι δεν είχε σχέση με την Ανόρθωση. Είπα ότι τα συγκεκριμένα έξοδα δεν είχαν σχέση με την Ανόρθωση. Κι ο κ. Κουσοκούμνης είναι Αποελίστας, του πληρώνει τα πρόστιμα και τα έξοδα το ΑΠΟΕΛ;»


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια