Μήτρου: " Ο Κουτσοκούμνης ξέφυγε"


Ο εκπρόσωπος τύπου της Ανόρθωσης Μαρίνος Μήτρου μίλησε στον Super ΣΠΟΡ FM και κληθείς να σχολιάσει τις δηλώσεις Κουτσοκούμνη περίπ ευνοϊκής μεταχείρισης της Κυρίας στο θέμα κριτηρίων δήλωσε:

**«Είχαμε μια αλληλοσυγκρουόμενη δήλωση από τον πρόεδρο ο οποίος είπε στην αρχή ότι όλα τα σωματεία είναι το ίδιο και στην συνέχεια ότι ευνοείται η Ανόρθωση. Να μας πουν να ξέρουμε αν ευνοούμαστε. Δυστυχώς παρατηρώ ότι ξέφυγε ο πρόεδρος, προχώρησε σε αχρείαστους χαρακτηρισμούς. Όταν θα έχουν τα έγραφα όλοι μπροστά τους θα κρίνουν ποιος λέει ανοησίες και όχι».

**«Στην περίπτωση του Κοσνσίστρε κάποιες δεν ενημέρωσαν σωστά τον πρόεδρο της ομοσπονδίας αφού μας είπαν ότι τα χρήματα είχαν να κάνουν με την χρέωση της μεταφοράς στις τράπεζες. Το έγγραφο της ΦΙΦΑ τα λέει διαφορετικά, λέει ότι δεν έφτασαν τα χρήματα στον παίκτη, επιστράφηκαν και στην επιστροφή επιβλήθηκε κάποιο πέναλτι. Αντί η ομοσπονδία να ψάξει που έγινε το λάθος, επέλεξε να μεταφέρει αυτή τη χρέωση στην Ανόρθωση».

**«Στην περίπτωση Ιντζχάκι ο πρόεδρος της ΚΟΠ είπε ότι έλαβαν την επιστολή μας και την αξιολόγησαν, ενώ στην συνέχεια δεν μας ενημέρωσαν προκειμένου να μας στείλουν πίσω τα χρήματα τα οποία έχουν κατακρατηθεί».

**«Και ο ίδιος ο κ. Κουτσοικούμνης θα περιμένουμε να ανασκευάσει τα όσα είπε όταν ενημερωθεί για κάποια πράγματα και θα αναγνωρίσει κάποια πράγματα».

**«Δεν είπαμε κάτι εμείς εναντίον του κ. Σάντη. Δεν έθιξε κανένας τον κ. Σαντη, εμείς απλά είπαμε ότι είχε ένα πρόστιμο από την Δικαστική το οποίο η ΚΟΠ το ξέχασε και το θυμήθηκε φέτος τον Αύγουστο και αντί να το ζητήσει από τον κ. Σάντη το ζήτησε από την Ανόρθωση και τα απέκοψε από την χορηγία των Ακαδημιών. Είναι ένα θέμα του κ. Σάντη και της ομοσπονδίας. Δεν υπάρχει οτιδήποτε άλλο να πούμε εμείς».

**«Εμείς δεν θέλουμε να βγάζουμε συμπεράσματα. Αυτά είναι για τους δημοσιογράφους. Από κει και πέρα δεν συνδέω τα τηλεοπτικά δικαιώματα με το θέμα Ιντχάκι, Κοσνσίστρε ή την χορηγία των Ακαδημιών. Εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να συνεργαζόμαστε με την ΚΟΠ για το καλό του Κυπριακού ποδοσφαίρου. Η Ανόρθωση επέλεξε τον δρόμο της σύνεσης και της συνέπειας όταν ανακαλύψαμε κάποια πράγματα το περασμένο καλοκαίρι όμως κι εμείς σε κάποια φάση θα πρέπει να δημοσιοποιήσουμε κάτι γι’ αυτά που συμβαίνουν. Οφείλουμε να το κάνουμε αυτό γιατί αποκόπηκαν χρήματα από την Ανόρθωση άνευ λόγου και αιτίας».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια