Λέουβεν: " Κατανοώ τον κόσμο, και εγώ στο τέλος ήμουν λίγο απογοητευμένος"


Δηλώσεις του Ολλανδού Τεχνικού Διευθυντή της «Κυρίας» Τετ Φαν Λίουεν φιλοξενούνται στην ιστοσελίδα balla.com.cy 

Αναλυτικά:

Για το παιχνίδι με τον Οθέλλο:

 «Ήταν ένα δυνατό και δύσκολο παιχνίδι, γιατί ο Οθέλλος για εμάς ήταν ένας πολύ καλά οργανωμένος αντίπαλος. Το μεγάλο όπλο τους ήταν οι αντεπιθέσεις και αυτό ήταν το πλάνο τους να διαχειριστούν το παιχνίδι και δούλεψε. Δυστυχώς δεν καταφέραμε να το διαχειριστούμε όπως θέλαμε, που πιστεύω είναι αρκετά φυσιολογικό την συγκεκριμένη περίοδο».

Για το γεγονός πως ο κόσμος της Ανόρθωσης μετά την αποβολή περίμενε την ομάδα του να είναι καλύτερη, κάτι που δεν συνέβη και αποχώρησε απογοητευμένος;

«Όπως εξήγησα όταν χάνεις τέσσερα παιχνίδια όπως χάσαμε, είναι δύσκολο να βγεις από την αρνητική διάθεση. Επίσης εάν προσέξεις το ίδιο συμβαίνει και στην Ευρώπη την παρούσα περίοδο, σε παιχνίδια έτσι τύπου όπως ήταν το σημερινό. Έτσι το μόνο που μετρούσε για εμάς ήταν να κερδίσουμε και έτσι το διαχειριστήκαμε. Ο τρόπος για να κερδίσουμε, ήταν να σκοτώσουμε τις αντεπιθέσεις του Οθέλλου και τα καταφέραμε πολύ καλά. Κατανοώ τον κόσμο που είναι απογοητευμένος γιατί και εγώ στο τέλος ήμουν λίγο απογοητευμένος όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι. Οι ποδοσφαιριστές όμως έδωσαν τα πάντα».

Για το που μπορεί να φθάσει η ομάδα:

«Να νικήσουμε όσα περισσότερα παιχνίδια γίνεται, να περάσουμε στα Play-offs. Το σημερινό παιχνίδι ήταν το πρώτο που είχαμε όλους τους ποδοσφαιριστές διαθέσιμους, για αυτό μπορούμε να είμαστε αισιόδοξοι για το μέλλον».

Για τους Γκαρσία και Εντέ οι οποίοι ακόμη να ικανοποιήσουν με τις εμφανίσεις τους:

«Δεν ήταν σε καλή φυσική κατάσταση, ήταν και οι δύο πολύ καιρό εκτός αγωνιστικής δράσης τραυματίες. Είναι φυσικό να πάρει λίγο περισσότερο χρόνο να ανεβούν».

Για τα επόμενα παιχνίδια με ΕΝΑΔ Πόλης Χρυσοχούς και Νέα Σαλαμίνα;

«Παίζουμε πάντα για την νίκη, για αυτό παίζουμε ποδόσφαιρο. Είναι καλό το ότι έχουμε τρία παιχνίδια σε μια βδομάδα».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια