Δόξα - ΑΝΟΡΘΩΣΗ 0-4 (βίντεο)


Με πρωταγωνιστές τους Κωνσταντίνο Λαϊφης και Ανδρέα Μακρή η Ανόρθωση νίκησε με 4-0 εκτός έδρας τη Δόξα Κατωκοπιάς και πρόσθεσε τρεις πολύτιμους βαθμούς στη συγκομιδή της.
Οι δύο νεαροί διεθνείς της Ανόρθωσης οδήγησαν την ομάδα τους στη μεγάλη σε έκταση και σημασία νίκη,  ενώ σε γενικές γραμμές, όλοι οι ποδοσφαιριστές της Ανόρθωσης είχαν καλή απόδοση, κάτι που φαίνεται και στο τελικό αποτέλεσμα.

Ο αγώνας που έγινε στο Μακάρειο Στάδιο ήταν για τη 10η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Α’ Κατηγορίας.

Με όμορφη κίνηση και πλασέ μέσα από την περιοχή ο Λαϊφης άνοιξε το σκορ στο 20ο λεπτό ενώ είχε συμμετοχή και στο δεύτερο γκολ της ομάδας του το οποίο πέτυχε ο Αμπουρτζάνια στο 30ο λεπτό.
Ο Ανδρέας Μακρής με πλασέ πέτυχε το 3-0 και το 4-0 στο 52ο και στο 65ο λεπτό. Με τα τέρματα αυτά διεθνής επιθετικός έφτασε τα τέσσερα στο Πρωτάθλημα.
Η Ανόρθωση πέτυχε σήμερα την 5η της νίκη και ανέβηκε στους 16 βαθμούς ενώ η Δόξα έμεινε στους 6 βαθμούς, δεχόμενη την 6η της ήττα σε 10 αγώνες.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Μάριος Νικολάου.

11αδα: Καμίνσκι, Δημητρίου, Χόλγκερσον, Μάκος, Νούχου, Λαΐφης, Μαϊσουράτζε, Αμπουρτζάνια (77' Μαραγκός), Κάλβο, Εντέ (83' Κυριάκου), Μακρής (90' Γκαρσία)

Κίτρινες: Μαϊσουράτζε

ΔΗΛΩΣΕΙΣ



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια