Ηγέτης ετών...21


Δεν είναι μόνο η τελευταία εξαιρετική  εμφάνιση του στον αγώνα με την Δόξα. Δεν είναι ότι σκόραρε μετά από απίθανη κίνηση. Είναι ότι όταν ο προπονητής του έχει πρόβλημα σε κάποια (οποιαδήποτε)  θέση το πρώτο που θα σκεφτεί είναι ότι έχω ΤΗΝ λύση. 


Είναι ότι στους αγώνες που έλειψε ,όταν κάποιος άλλος ποδοσφαιριστής μας δεν ήταν σε καλή μέρα ο κόσμος  το έλεγε και το πίστευε ότι «Αν ήταν ο Λαιφης». Ο Κωνσταντίνος δεν βρίσκεται τυχαία σε όλες τις αναφορές και σε όλα τα θετικά σχόλια των Ανορθωσιατων.

Ο εξελίξιμος νεαρός έχει πάρει από νωρίς τον ρόλο του ηγέτη και είναι έτοιμος να πιάσει από το χέρι την ομάδα του Παους και να την ανεβάσει ακόμα πιο ψηλά. Καθόλου τυχαία δεν είναι ήδη η σύγκριση με τον μεγάλο αρχηγό Νικό Νικόλαου.  Το μέλλον σίγουρα του ανήκει και σίγουρα είναι δικό του.

Στα 21 του έχει ήδη πάρει και το χρίσμα του διεθνή με την εθνική ανδρών και  προσωπική μου άποψη πάμε για μεγάλα πράγματα. Κωνσταντίνο Λαιφη είσαι το παρόν και το μέλλον της Ανόρθωσης.

Υ.Γ.1. Μεγάλο RESPECT και στον Ανδρέα Μάκρη που από τα πιο πάνω γραφόμενα μπορείς άνετα να τα περιγράψεις για τον παφιτη επιθετικό.

Υ.Γ.2.  Μπράβο σε όλα τα παλικάρια του Αντρε Παους. Μεγάλη νίκη. Πάμε για ότι καλύτερο στα ντέρμπι.!

του Ανδρέα Χριστοδούλου

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια