Η ώρα του κόσμου!


Η νίκη επί της Δόξας, η οποία συνοδεύτηκε με καλή εμφάνιση, είχε αρκετά οφέλη για την Ανόρθωση. Εκτός από τους τρεις βαθμούς που πήρε η ομάδα, οι ποδοσφαιριστές με την εικόνα που παρουσίασαν αλλά και γενικότερα η προοπτική που φαίνεται να υπάρχει στην «κυρία», κράτησε ζεστό τον κόσμο.


Το ζητούμενο πλέον είναι οι φίλοι της Ανόρθωσης να επιβραβεύσουν εμπράκτως τη δουλειά που γίνεται τη φετινή χρονιά. Όπερ και σημαίνει ότι πρέπει να δώσουν βροντερό παρών στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» στο ντέρμπι της Δευτέρας με τον Απόλλωνα. Η διοίκηση χαμήλωσε τις τιμές των εισιτηρίων και προχώρησε σε σούπερ προσφορές, δίνοντας την ευκαιρία και στον κόσμο που αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα, να είναι σε θέση να βρεθεί στο γήπεδο.

Οι παίκτες στις δηλώσεις τους καλούν συνεχώς τους οπαδούς της Ανόρθωσης να σταθούν δίπλα τους και τη Δευτέρα θα φανεί αν έπιασαν τόπο όλες αυτές οι ενέργειες.

Από σήμερα πάντως αναμένεται να αρχίσει η προπώληση των εισιτηρίων και των πακέτων.

Υπενθυμίζουμε τις τιμές των εισιτηρίων και τα πακέτα προσφορών:

Α. Από τον επόμενο εντός έδρας αγώνα της ομάδας, οι τιμές των εισιτηρίων θα έχουν ως εξής:
Κανονικό εισιτήριο: €10
Μαθητικό / φοιτητικό / στρατιωτικό εισιτήριο: €5
Παιδικό εισιτήριο: €1
Β. Δημιουργείται το Οικογενειακό Πακέτο εισιτηρίων για τους οπαδούς της Ανόρθωσης, το οποίο αφορά δύο κανονικά εισιτήρια (αντρόγυνο) και δύο παιδικά εισιτήρια (παιδιά κάτω των 12 ετών) με τη συνολική τιμή να είναι €15.
Γ. Ειδικά για τα τρία επόμενα εντός έδρας παιχνίδια (Απόλλωνα 1/12, ΑΠΟΕΛ 5/12 και Ομόνοια 14/12) δημιουργείται πακέτο προσφοράς με εισιτήρια και για τις τρεις αναμετρήσεις, που θα πωλείται ως εξής:
Κανονικά εισιτήρια: €25 και για τα τρία παιχνίδια
Μαθητικά / φοιτητικά / στρατιωτικά εισιτήρια: €10 και για τα τρία παιχνίδια
Οικογενειακά εισιτήρια: €40 και για τα τρία παιχνίδια.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια