Μήτρου: Περιμένουμε απάντηση απο τον Ολυμπιακό για Ολαιτάν

Πρόταση σε Ολαϊτάν η Ανόρθωση

Δηλώσεις στο gazzetta.gr έκανε ο εκπρόσωπος τύπου της Ανόρθωσης ο οποίος επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον για τον Ολαιτάν του Ολυμπιακού.

Αναλυτικά:


Το όνομα του Μάικλ Ολαϊτάν είναι στη λίστα των ανθρώπων του Εργοτέλη ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Γενάρη. Ωστόσο, η ομάδα από την Κρήτη δεν είναι ο μόνος σύλλογος που ενδιαφέρεται για το Νιγηριανό επιθετικό.

Η Ανόρθωση ψάχνεται για την ενίσχυση της επιθετικής της γραμμής και για τη συγκεκριμένη θέση, ο Ολλανδός τεχνικός της ομάδας, Αντρέ Πάους έχει στα υπόψιν του τρία ονόματα. Ένα απ’ αυτά είναι και του Μάικλ Ολαϊτάν για τον οποίο μάλιστα η «κυρία» έχει καταθέσει πρόταση για το δανεισμό του στον Ολυμπιακό, όπως επιβεβαίωσε στο gazzetta.gr ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ομάδας, Μαρίνος Μήτρου.

«Ισχύει ότι μας ενδιαφέρει ο Μάικλ Ολαϊτάν. Έχουμε μιλήσει με τον Ολυμπιακό και έχουμε καταθέσει συγκεκριμένη πρόταση για το δανεισμό του παίκτη μέχρι το καλοκαίρι. Μέσα στα επόμενα 24ώρα αναμένουμε την απάντηση.

Εμείς, θέλουμε τον παίκτη όσο το δυνατόν πιο γρήγορα γίνεται. Ωστόχο, “βλέπουμε” άλλους δύο παίκτες, που δεν είναι από την Ελλάδα», δήλωσε χαρακτηριστικά στο gazzetta.gr ο Μαρίνος Μήτρου.

Το δεδομένο είναι ότι οι πρωταθλητές Ελλάδας θα ήθελαν να δώσουν τον 22χρονο σε μια ομάδα που θα του δώσει χρόνο συμμετοχής ώστε να επιστρέψει την επόμενη σεζόν έτοιμος να προσφέρει.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια