Ωριμάζει…


Με την πιο ώριμη ίσως εμφάνιση της φέτος η Ανόρθωση κέρδισε σχετικά εύκολα τον Ερμή, πλησίασε στις θέσεις της Ευρώπης και αγναντεύει το μέλλον με μεγαλύτερη αισιοδοξία.
Εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο για την Ανόρθωση πήγε με το 2-0 στα αποδυτήρια. Στο β’ ημίχρονο ανταπεξήλθε άριστα στο καλό διάστημα του Ερμή, πήρε σύντομα ξανά τα ηνία και στο τέλος πανηγύρισε ένα σπουδαίο τρίποντο.  Δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα να κερδίσεις τον φετινό Ερμή με χαρακτηριστική άνεση μάλιστα.

Σοβαρή ανασταλτικά κράτησε άσφαιρο μετά από 9 ματς τον Ερμή. Ουσιαστική στην επίθεση με τον Κάλβο να ανεβάζει την απόδοση και να παρασύρει ολόκληρη την ομάδα. Εξαιρετικός ο Νούχου που πήρε το πέναλτι και από το πόδια του άρχισε το 2ο γκολ. Θετικός όπως πάντα ο Λαϊφης ενώ όλοι ελπίζουν ότι το πρώτο γκολ του Γκαρσία θα τον ξυπνήσει από τον λήθαργο! Σταθερός ο Καμνίνσκι, ηγέτης στην άμυνα ο Χόλγκερσον.

Είναι χιλιοειπωμένο και λογικό η ομάδα να χρειάζεται χρόνο. Την Κυριακή έβγαλε σοβαρά σημάδια ωριμότητας στο παιχνίδι της και έδειξε ότι είναι στο σωστό δρόμο. 

Η «Κυρία» έκλεισε θετικά την σειρά των αγώνων με τις ομάδες της εξάδας και καλείται τώρα να χτίσει πάνω σε αυτή την εμφάνιση και νίκη. Ακολουθεί το ματς με την Αγία Νάπα και η νίκη θα είναι ξανά μονόδρομος. Πλησίασε στους 4 βαθμούς την 3η θέση και πρέπει να βάλει πίεση τώρα που το πρόγραμμα χαλαρώνει λίγο. 

Η νίκη δεν αλλάζει τα μεταγραφικά δεδομένα αφού η ομάδα πρέπει να ενισχυθεί ειδικά στην επίθεση. Όπως είπε και ο Πάους στην συνέντευξη τύπου η ομάδα ψάχνει για φορ που να είναι καλός κεφαλοσφαιριστής. Δεν αποκλείεται σύντομα να έχουμε εξελίξεις. 

Υ.Γ: Μα είναι δυνατό να μην είδε το πέναλτι στο 4' ο Νικολαΐδης;;;

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια